Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt coli baktérium?

Szülés előtt coli baktérium?

Figyelt kérdés

38 hetes kismama vagyok, és a 36.heti kenetvételben ecoli baktériumot találtak. Az orvosom írt fel zinnatot, és azt mondta, hogy szülés előtt így még ki tudjuk kezelni. De mi van, ha megszülök hamarabb? Milyen bonyodalmat okozhat? Tapasztalat esetleg?

(Az orvosom szerint zárt még a méhszáj, és az első gyermekem is pont a kiírt napon született, de ha most nem, és hamarabb jön?)

2012. nov. 5. 17:21
 1/2 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Szia! Én már másodszor kapok rá antibiotikumot mert még mindíg nem múlott el.Nem tudom sajnos hogy mi van akkor ha így szülünk meg,de szerintem antibiotikumot kapunk rá mint a streptococcusnál.Neked van valami tüneted? 35 hkm
2012. nov. 6. 10:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Semmi tünetem nincsen. Meg is lepődtem, mikor megtudtam az eredményt, soha nem volt eddig semmilyen fertőzésem. Remélem minden rendben lesz! Szurkolok Neked is!
2012. nov. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!