Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » E-Coli baktérium lett a...

KicsiSzív 2 kérdése:

E-Coli baktérium lett a hüvelykenet eredménye. Ez okozhat bajt? Aggódnom kéne?

Figyelt kérdés
Majd csak jövőhéten megyek dokihoz az eredménnyel.30 hetes leszek.Másnak is volt?Hogy kezelik?Hogy ''kaphattam'' el?Eddig a streptococcust kezeltük most meg ez.. Köszönöm!
2012. szept. 28. 16:26
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A higiéniámra nagyon figyelek,nem értem hogy jöhetett még ez is..
2012. szept. 28. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ez egy csúnya baktérium! Nekem is volt sajnos, de mondjuk én még javában nem voltam babás! szerintem,ha megfelelően fogod kezelni, akkor nem lehet baj, de minél hamarabb menj orvoshoz és őt is kérdezd meg mindenképp erről! Lehet, hogy valahol felfáztál, csak nem tudsz róla. Én azt hiszem, hogy cifránt szedtem rá, az nagyon jó! Jobbulást és boldog babavárást!
2012. szept. 28. 16:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem szüléskor volt a kenetben, így antibiotikumot kellett szednem szülés után. ennyi volt a kezelése.

A terhességem alatt egyszer volt a 10. héten gombám, én sem tudom ezt hogyan kaphattam el.

Semmi bajunk, már 2 hónapos a fiam

2012. szept. 28. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
A strepto a veszélyes a babára nagyon. Kezelni kell az e.colit is, de az ált. nem okoz koraszülést. Végbélben van e.coli.
2012. szept. 28. 17:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Az eredménnyel akkor már hétfőn menjek el a nőgyógyászomhoz vagy ráérek vele csütörtökön amire kell is mennem.Köszi!
2012. szept. 28. 18:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Kérdőjellel a végén.Bocsi:-)
2012. szept. 28. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:

4. vagyok. Én azért korábban mennék, bár nekem is írtak fel gyógyszereket és csak hétfőn tudom kiváltani:(((

streptococcus:((((((

Én is 30 hetes leszek. Ráadásul 3100 a méhszájam.

2012. szept. 28. 19:53
 8/11 A kérdező kommentje:
És milyen gyógyszert írtak neked?Nekem streptococcusra Aktilt,mert augmentin nem volt.De kikezelték.Most meg jött az e-coli.3100 méhszáj az mit is jelent pontosan?Picit nyitva?
2012. szept. 28. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, most az aktil duot. azt hiszem és dalacin krémet. hétfőn váltom ki.

Előtte, kenetvétellel egyidőben felírta a semicilint, pedig azt sem tudta, hogy van-e bennem valami fertőzés.

Azért, mert nyitva a külső méhszáj.

Érdekes. 1. babánál csak strepto, nem tudták kikezelni, de akkor szülésnél kezdtem nyílni.

2. baba: csak e.coli, szülésnél semmi, strepto egyáltalán.

Most a 3. babánál csak strepto.

Elegem van!!!!!! Nem szexelünk, vigyázok, mégis. Van egy nagy aranyerem, ez a fő gond.

A stepto sajnos bármikor visszatérhet.

2012. szept. 28. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Vegig volt e-colim a terhessegem alatt,sajnos semmilyen antibiotikum nem hatott ra,amit szedhettem.Szerencsere nem lett semmi baj,39het +5napra szuletett.
2012. szept. 29. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!