Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebből nem lesz szülés a napokban?

Ebből nem lesz szülés a napokban?

Figyelt kérdés

holnap kezdem a 40,hetet,második gyerkőc.

viszonyításom nincs vele teljesen máshogy alakult a vége ,igaz túlhordtam őt is 1 héttel..

szóval ma voltam amnioszkópián.

azt mondta a doki hogy a baba feje még fent van, 2-3 napon belül nem várható hogy kibújik..

iszom ezerrel a málnalevél teát, jóslóim keményen ezerrel vannak, nyákdugó már elment legalábbis 95 % -a..

reménykedem ebben a pitiszkálásban hátha hozna eredményt, azt mondják 2-3 amnioszkópia után beindulhat a szülés.

a méhszáj : C: 3100--ez jó??

szóval valami bíztatást mondanátok mert nem akarom őt is túlvinni nagyon sokkal :(

a második baba azt mondták hamarébb jön..akkor nálam ez már nem jött be, holnapra vagyok kiírva..

2012. nov. 5. 14:23
 1/3 A kérdező kommentje:

bocsánat elírtam szóval

CERVIX: 3111 !

2012. nov. 5. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:

ujjnyira nyitva vagy de még megtartott a méhszáj.

ettől még akár ma is mgszülhetsz, pikkpakk leszállhat a baba (nekem is így volt, 38+1 -en vizsgált a doki, azt mondta, szerinte túlhordom ezt a babát is, aztán 38+3-on megérkezett, mint a rakéta:)

Kitartás, előbb utóbb kibújik, ez sajna nem rajtunk múlik:D

2012. nov. 5. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 5 amnioszkópia után sem indult be.
2012. nov. 5. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!