Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj a torkom, sztem mandula...

Fáj a torkom, sztem mandula gyulladás, mert az nagyon sokszor van nekem. Ihatok kamilla teát vagy hanyagoljam inkább? 37hkm

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet inni persze. :) De ha tényleg gyulladásod van menj dokihoz!
2012. nov. 5. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ihatsz. Annak nincs hatása a terhességre. Ha el is mész a dokihoz, az úgysem csinál semmit, mert nem merik a kismamákat kezelni. A terhességem elején nekem is az volt ami most neked. A doki semmit nem mert felírni, úgyhogy maradtam a hagyományos módszereknél. Én is ittam kamillát, meg sok hagyományos teát is lényeg hogy meleg legyen, és pihenj sokat. Jobbulást.

szintén 37 hkm :)

2012. nov. 5. 14:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Az én orvosomhoz aztán mehetnék.... 2beutalót írt meg nekem,mind a kettőt rosszul.Egyiket el se fogadták a vérvételes beutalót meg úgy írta meg,hogy mehettem miatta még egyszer.(Költözés miatt új a háziorvosom)Köszönöm a válaszokat:) Akkor iszom a teákat.Várod már a szülést 2.?
2012. nov. 5. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. 2-es vagyok. Hát...:) a szülést várom is meg nem is. Nagyon félek tőle, mivel első baba és nem tudom, hogy mire számíthatok. A cumó már össze van készítve, úgyhogy csak a pillanatra várunk, de azért van még idő, maradjon csak addig benn. :) És te, hogy állsz ezzel a kérdéssel?
2012. nov. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!