18 hetes UH-on mekkorák voltak a babáitok méretei? És mikor hívtak köv. UH-ra?
Figyelt kérdés
Az én fiam! (ez is most derült ki) méretei: BPD: 39mm, FL: 26 mm. Ez normális? Csak amiatt aggódok, mert először 32 hetesen akartak visszahívni, aztán ezt átjavították 23-ra. Ez persze nem lenne baj, mert a 32 nagyon ,messze van. Csak remélem nem azért javították ki, mert valami baj van és még rá akarnak nézni. Azt mondták minden rendben.2009. aug. 12. 12:17
1/5 anonim válasza:
Szia!18+1 hetesen:BPD:42mm FL:23mm
A BPD határértéke a papíromon 36-49 mm-ig jó!Tehát rendben minden!Nem lesz óriásbébi de majd idekint megnő a babád:)Engem 32 hetesen hívtak vissza de én inkább elmegyek majd kb.23-24 hetesen rápillantani a kicsire.
19 hetes 3.babát váró anyuka
2/5 anonim válasza:
Szia,nekem 17+4 hetesen BPD:41.3MM,FL:29.5MM,AC:123.3MM,HC:148.5MM,becsült súly:214gramm.Engem 24 hetes uh-ra hivtak vissza,egyébként nekem is fiúcska lessz.22+5hetes kismama
3/5 anonim válasza:
18+4 hetesen: BPD:43,1 mm, FL:29 mm De nekünk óriásbébink lesz, az első két gyermekünk is 4 kiló felett volt.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Tegnap voltam a 18 heti Uh.Nekem is kisfiu van a hasamban:-)
Méretek köv.:BPD 41mm, TAD(mellkas)40mm,Fl(combcsont):27.3mm
5/5 anonim válasza:
Én múlthéten voltam a 18.heti UH-n.BPD:43mm FL:28mm.És nekem a 32.héten kell menni legközelebb.De én a kettő között beiktatok egy 4D UH-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!