Mennyi perces fájásokkal érdemes korházba menni? Azthiszem elkezdőttek a fájások.
SZia! Gratula!!!
Ha tényleg megindult, ne aggódj, már teljesen egészséges kisbabád fog születni. Elvileg a 36. héttől készenállnak!
Én a helyedben mennék az ügyeletre, inkább egy felesleges kontroll! Te is megnyugodnál ha tudnád mi a helyzet nem??
Gratulálok mégegyszer, és könnyű szülést Neked!
Szia! Én is a 38. héten szültem, 3,5 kg lett a baba. Szerintem várj, amíg rendszeresen 15 percenként jönnek a fájások. Ha elmegy a magzatvíz, vagy szivárog, tusolj le, rakd be az irataidat a csomagba, és induljatok el. Ha messze van a kórház, akkor hamarabb is bemehetsz. Nyugodj meg, koncentrálj a picidre, hogy végre láthatjátok egymást, bíztasd, hogy ügyesen "törje" magának az utat :o)
Szép szülést! :o)
Ooooooooooooh, nagyon szoríttttooooooook!!! Én 3 percesekkel mentem be, és egy órára volt a kórház. De én egy óra múlva szültem is :) Úgyhogy egy 5-ös max ;)
Nagyon ügyes légy! kitartást és nagyon sok boldogságot!!!
Szia! Én nem régen voltam szülésre felkészítő előadáson, és ott azt mondták, hogy akkor kell menni a kórházba, ha már elfolyt a magzatvíz (de ugye nem minden esetben folyik el), vagy ha rövidülnek a fájások között a szünetek. Ha ne talán vérezni is kezdenél, akkor mentőt kell hívni, és mondani, hogy vérzés van, mert akkor még az autóban ellátnak.
Szerintem, ha messze laksz a kórháztól, akkor indulj el hamarabb, kidobni nem fognak! :)
Már sokan írták előttem, de én is leírom, a 36. héttől nem számít a baba koraszülöttnek!
Könnyű szülést kívánok, és egészséget mindkettőtöknek!
Én már írtam neked, de még egyet mondok: Nem fognak kinevetni, ha bemész! Legalább is nem kellene!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!