Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi perces fájásokkal...

Mennyi perces fájásokkal érdemes korházba menni? Azthiszem elkezdőttek a fájások.

Figyelt kérdés
Ma déltől három óránként,5-10 perces görcsim vannak.Várjak még,vagy menjek be az ügyeletre.Nagyon megvagyok ilyedve mert még csak a 38 hétben vagyok.Ha megszületne a babám nem lenne koraszülött?Köszi a segítséget.Nagyon aggódok.
2008. máj. 22. 20:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

SZia! Gratula!!!

Ha tényleg megindult, ne aggódj, már teljesen egészséges kisbabád fog születni. Elvileg a 36. héttől készenállnak!

Én a helyedben mennék az ügyeletre, inkább egy felesleges kontroll! Te is megnyugodnál ha tudnád mi a helyzet nem??

Gratulálok mégegyszer, és könnyű szülést Neked!

2008. máj. 22. 20:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem lenne koraszülött! A 36. héttől már nem számít annak, attól kezdve mindennaposak vagyunk! Nagyon kevés baba születik a 40. hétre, a 38. hét kitűnő! Én még nem szültem, de úgy tudom, 5 perces fájásoknál kell menni szülni. Hívd fel a dokidat vagy a védőnődet, hogy megnyugodj!
2008. máj. 22. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:
A 38. het tankonyvi, tokelesen kesz a pici, gratulalok :)
2008. máj. 22. 20:43
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én is a 38. héten szültem, 3,5 kg lett a baba. Szerintem várj, amíg rendszeresen 15 percenként jönnek a fájások. Ha elmegy a magzatvíz, vagy szivárog, tusolj le, rakd be az irataidat a csomagba, és induljatok el. Ha messze van a kórház, akkor hamarabb is bemehetsz. Nyugodj meg, koncentrálj a picidre, hogy végre láthatjátok egymást, bíztasd, hogy ügyesen "törje" magának az utat :o)

Szép szülést! :o)

2008. máj. 22. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ooooooooooooh, nagyon szoríttttooooooook!!! Én 3 percesekkel mentem be, és egy órára volt a kórház. De én egy óra múlva szültem is :) Úgyhogy egy 5-ös max ;)

Nagyon ügyes légy! kitartást és nagyon sok boldogságot!!!

2008. máj. 22. 21:00
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem régen voltam szülésre felkészítő előadáson, és ott azt mondták, hogy akkor kell menni a kórházba, ha már elfolyt a magzatvíz (de ugye nem minden esetben folyik el), vagy ha rövidülnek a fájások között a szünetek. Ha ne talán vérezni is kezdenél, akkor mentőt kell hívni, és mondani, hogy vérzés van, mert akkor még az autóban ellátnak.

Szerintem, ha messze laksz a kórháztól, akkor indulj el hamarabb, kidobni nem fognak! :)

Már sokan írták előttem, de én is leírom, a 36. héttől nem számít a baba koraszülöttnek!

Könnyű szülést kívánok, és egészséget mindkettőtöknek!

2008. máj. 22. 21:06
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Még itthon vagyok,a korház nagyon közel van majdnem a szomszédomban.Én már szültem egyszer,de akkor nekem ugy indították be.A fájások olyanok mint akkor volt,azért gondolom hogy megindulhatott.Azt mondták nekem hogy ezek még jóslófájások is lehetnek.Várok még egy kicsit hogy biztos az legyen,nehogy bemegyek aztán kinevetnek.Ha nem megyek korházba holnap irok hogy mi van velem.Mindenkinek boldog babavárást,és könnyű szülést.
2008. máj. 22. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Én már írtam neked, de még egyet mondok: Nem fognak kinevetni, ha bemész! Legalább is nem kellene!

Sok sikert!

2008. máj. 22. 21:19
 9/14 A kérdező kommentje:
Most teljessen elmult a fájás 10 percig tartott,mértem az időt.Azt még megvárom hogy sűrűbben jöjjenek.Mert eddig 3 óránként jelentkeztek.Most megyek előkészíttem magam nehogy kapkodni keljen.Sajnos itt a korházzal nem igen érdemes dicsekednem.Köszike mégegyszer mindenkinek hogy ilyen hamar irtatok.Azért tartom hogy korán jön a baba,mert a kisfiamot 42 hétre szültem.
2008. máj. 22. 21:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem számít előzőleg mennyi hétre szültél,én mindenképpen bemennék egy vizgsálatra.Kötelesek megnézni és ennyi idősen mért nevetnének ki.Minden szülés más,mindenki teste máshogy reagál.nincs olyan sztem,hogy megadott idő.van akinél az 5perces fájással elindulni elég van akinél hamarabb kell.Szóval ezzel tényleg ne viccelj,mert ilyenkor a baba is veszélybe kerülhet.Gyors szülést kívánok mindkettőtöknek.
2008. máj. 23. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!