Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmesélitek mi történik a...

Elmesélitek mi történik a kórházban amikor beérkezel fájásokkal?

Figyelt kérdés
Arról az esetről beszélek, ha mondjuk otthon megindulnak a fájások és mondjuk 5perceseknél bemegyünk a kórházba.Értem ezalatt, hogy mit csinálnak először, mi a folyamat és apuka mikor csatlakozhat stb.....
2010. júl. 22. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
A szülőszoba mellet van egy vizsgáló.Ott megvizsgál az ügyeletes orvos,ha nincs választottad,Ott átöltözöl abba,amibe szeretnél szülni.Felveszik az adataidat,aztán kapsz egy karszalagot.Ha úgy látja az orvos,hogy meglesz a baba még ma,akkor bekísér a szülésznő egy szülőszobába,és ott monitorra tesznek.Az orvos óránként vizsgál.Az elején még sétálhatsz,labdázhatsz.Ha infúzión vagy,akkor sajna marad a fekvés,meg az ágytálazás.
2010. júl. 22. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Oh kifelejtettem.Az apa a vizsgálat után már veled lehet.
2010. júl. 22. 21:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem. És beöntés, hasonlók mikor vannak? Ha magán dokim van, mikor és ki hívja be?
2010. júl. 22. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia, egyből 5 perces fájásaim voltak, mikor már 1 órája tartottak, akkor hívtam telefonon a szülésznőt, aki mondta, hogy indulhatunk a kórházba. Beértünk, megvizsgált a doki (pont az enyém ügyelt). Egyébként először ügyeletes vizsgál, csak utána hívják ki a te dokidat általában.

Ezután halom papírmunka, hálóing, stb. Férjem addig kint várt.

Átmentünk a szülőszobára, ott megkaptam a beöntést, ezután vécé, majd zuhany, ekkor jöhetett be a férjem is.

És akkor jött a buli, burokrepesztés, oxitocin, gyors szülés...

2010. júl. 22. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam nem volt beöntés,Ez már nem kötelező mindenhol.Borotválkozni meg otthon borotválkoztam.A dokit Te hívod,de ha megkéred a szülésznőt,akkor ő is értesíti.
2010. júl. 22. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mielőtt indultunk volna hívtam a szülésznőmet,mert én csak őt fogadtam fel.Így célszerű,mert így már várt minket.
2010. júl. 22. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

3 percesekkel kezdtem álmomból ébredtem rá, otthon. Irány a kórház, ahol adatokat kérdezgettek: ki, hol, meddig, miért?? Mivel nem bírtam válaszolni annyira kész voltam, elküldtek zuhanyozni, de út közben úgy éreztem nagyon kell WCzni, ezért rohantam a budira, majd rájöttem, hogy ez nem nagydolog, hanem sokkal nagyobb. Kiabáltam, hogy jöjjön valaki, szülök, 10 perc múlva kint volt. Első babánál elég gyors volt. A dokim pont bent volt, de csak a kitolás legvégére ért oda.

Hasonló jókat:-))

2010. júl. 22. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát az utolsó sztori nagggyon jóóó!!!! :))))))
2010. júl. 23. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!