Elmesélitek mi történik a kórházban amikor beérkezel fájásokkal?
Szia, egyből 5 perces fájásaim voltak, mikor már 1 órája tartottak, akkor hívtam telefonon a szülésznőt, aki mondta, hogy indulhatunk a kórházba. Beértünk, megvizsgált a doki (pont az enyém ügyelt). Egyébként először ügyeletes vizsgál, csak utána hívják ki a te dokidat általában.
Ezután halom papírmunka, hálóing, stb. Férjem addig kint várt.
Átmentünk a szülőszobára, ott megkaptam a beöntést, ezután vécé, majd zuhany, ekkor jöhetett be a férjem is.
És akkor jött a buli, burokrepesztés, oxitocin, gyors szülés...
3 percesekkel kezdtem álmomból ébredtem rá, otthon. Irány a kórház, ahol adatokat kérdezgettek: ki, hol, meddig, miért?? Mivel nem bírtam válaszolni annyira kész voltam, elküldtek zuhanyozni, de út közben úgy éreztem nagyon kell WCzni, ezért rohantam a budira, majd rájöttem, hogy ez nem nagydolog, hanem sokkal nagyobb. Kiabáltam, hogy jöjjön valaki, szülök, 10 perc múlva kint volt. Első babánál elég gyors volt. A dokim pont bent volt, de csak a kitolás legvégére ért oda.
Hasonló jókat:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!