Csermely vagy Avarka szebb név?
Figyelt kérdés
Tündér is tetszik, de jobb lenne, ha írnátok hasonló neveket, amiben nincs ékezetes betű.2012. nov. 3. 17:33
1/44 anonim válasza:
szerintem, ne nagyon szúrj ki a gyerekkel
Csenge azért nem ennyire nevetséges...
2/44 anonim válasza:
Ne haragudj, mindkettő nevetséges.
3/44 anonim válasza:
Nekem erről hörcsögök jutnak az eszembe
4/44 anonim válasza:
Ha a kettő közül kell választani, akkor a Csermely, az Avarkától nem tudok elvonatkoztatni az avar miatt.
De ha szóba jöhetnek más nevek is, nekem nagyon tetszik a Csenge (tudom, tucat, nem tudom, ez nektem mennyire fontos), az Aisa és az Apolka. Próbáltam azokat leírni, melyek hasonlítanak a kérdésben említettekhez. A Tündér nekem Tünde verzióban jobban tetszik. :)
5/44 anonim válasza:
Ne haragudj de borzasztó mind...Talán ha nagyon választani kéne, akkor a Csermely.
6/44 anonim válasza:
Mindkettő borzalmas. A csermely egy kis patakocska, az avar a lehullott falevél.
Normális nevet nem találsz?
7/44 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Avarkával még azt mondom, oké, kicseszés, mert kicsinyítő képzős, ez ami pl nem is tetszik benne. de egyébként a csermely nem kicseszős név, maga a dolog és a szó is szép. Úgy értem, hogy hasonló neveket keresek, hogy legyen természetközeli, nem arra mentem rá, hogy felkapott, modern legyen. várom a további válaszokat!
2012. nov. 3. 17:41
8/44 anonim válasza:
Szulák nem lehetne? Mármint keresztnév. Egy gyom, igazán természet közeli.
9/44 anonim válasza:
Akkor legyen Bíborka,Borbála,Boglárka,Hajnalka.Ezek közül bármelyik fogyaszthatóbb.És természetközeli,bár nem értem miért fontos.
10/44 anonim válasza:
Katasztrófa mindhárom! Ezek fiú vagy lány nevek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!