Talán két napja érzem alul a petefészkemnél, ilyen meghatározhatatlan tompa fájdalmat. Mi ez a fájdalom amit érzek? Normális ez?
Figyelt kérdés
Jósló fájás? vagy ez nem az? Ha nem az akkor mi? A baba még fent van, de sokszor érzem már hogy lent matat.. :)
36 hetes kismama
2008. máj. 22. 17:19
1/4 anonim válasza:
Igen ez az is lehet,de lehet hogy a baba súlyától fáj a méhed.
2/4 anonim válasza:
Nekem mensi szerű fájásaim vannak, és feszül alul a hasam, mert a súly huzza a pocit. Ezenkívül izomláz szerű fájás van a combom közeéptől a hasam közepéig..A fene gondolta volna, hogy a szeméremdombom egy merő izom:-))
Szerintem amíg nem rendszeres a fájás, nem vérzel, nem görcsölsz, és nem folyik a víz, nincs gond.-)
Próbálj pihenni, feküdni, akkor nem nyom lefele a baba.
3/4 anonim válasza:
Nekem is 2 napja van ilyen, meg is ijedtem. Pont a hidegfronttal jött, szerintem amiatt van. Ma voltam a dokinál, azt mondta nem kell emiatt parázni, a méh kezdi a táguást, hogy majd ha itt lesz az ideje, tudjon jönni a baba. De semmi gond nincs :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. máj. 23. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!