Kinek hány hetesen mozdult meg az első babája?
Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok.Olyan mint ha már most érezném mikor alszik és mikor van fönt,lehetséges?2012. nov. 2. 10:04
11/12 anonim válasza:
Én a 13. héten éreztem először,de a 16. hét óta folyamatosan,pedig mondhatom azt,hogy eléggé lusta az ebihalam :) A védőnő azt mondta,hogy első szülő nőknél a 20. hét körül,meg blablabla....de tudom,hogy ő volt.Akkor meg még inkább érezheted,ha hason alszol még(ha tudsz még,akkor tedd,mert hidd el,nem sokat fogsz már úgy aludni :D )hajnalban vagy éjjel is fel fogsz rá kelni :) Boldog és kiegyensúlyozott, komplikáció mentes babavárást.37+5 hetes kismama társad :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is meg vagyok győződve hogy érzem :)
2012. nov. 2. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!