Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzek szabályszerű...

Miért érzek szabályszerű gombócot a torkomban?

Figyelt kérdés

Ma van a második vagy a harmadik éjszaka, hogy felfigyeltem rá. Olyan, mintha valamit nem sikerült volna lenyelnem, és még a nyelőcsövemben lenne. Azt tudom, hogy bizonyos esetekben pszichés eredetű ez az érzés, de én tökéletesen elvagyok, készülök a szülésre, a babára, nem félek, nem szorongok, vagy legalább is egészséges mértékben. Szerintetek mitől lehet?

37 hkm

2012. nov. 2. 01:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Félsz, izgúlsz!

Foglald le magad valamivel!

Olvass, nézz egy jó filmet ...

2012. nov. 2. 08:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem félek! :) Lefoglalom magam, pl most karácsonyfadíszeket csinálok, ami tökre megnyugtat és kikapcsol. De estére valahogy kialakul ez a gombóc a torkomban, olyan, mint amikor sok a gyomorsav, csak éppen nem savas, hanem zavaró, "nem tudom lenyelni"... :( Aztán reggelre elmúlik, de nagyon rossz érzés. Másnak is van ilyen?
2012. nov. 2. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem, kb 1 hete! Fogalmam sincs mitől lehet, de elég kellemetlen. 35 hkm
2012. nov. 2. 15:12
 4/4 A kérdező kommentje:
na, de jó, hogy nem vagyok egyedül! :)
2012. nov. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!