Akinek kisebb hasa volt az átlagnál hányadik héten hány grammos babát szült?
Szia! Nekem is kicsi volt a pocak mind két babával.
Első baba: 40+5 hét 3000g és 48 cm.
Második: 40+1 hét 2900g és 48 cm.
Mindkét terhességemnél kicsi hasam volt az orvosom és a szülésznők szerint is.
Az idősebb kislányommal a 41. héten indították ,eh a szülést. 3030g volt és 47 cm. A kisebb a 38. héten született szintén 3030g-mal és 49 cm-rel.
Nálunk családi örökség a kicsi pocak. Anyukámnak is kicsi pocakja volt mindkétszer, én egy hónappal előbb születtem mint kellett volna 2800 grammal, hugom 2 héttel jött előbb 3400 grammal.
Én a lányomat 103 cm-es pocival mentem szülni, volt aki észre se vette, pedig 158 cm vagyok, normál testalkattal kezdtem, 10 kg-ot híztam összesen. Lányom 2800 gr 46 cm lett.
Az ikrekkel 106 cm-es pocakkal mentem szülni, 13 kg plusszal, egy hónappal születtek előbb 2500 gr 46 cm-rel, és 2000 gr 44 cm-rel. Mikor bementem a szobába hogy átöltözzek aztán menjek a szülőszobára, néztek rám a szobatársak hogy mit keresek ott. Mikor levettem a felsőmet, na akkor már látszott valami-ezt mondták. Mégis 4,5 kg gyerek volt benne(m). :-)
Nekem is elég kicsi hasam volt.
1.babám: 2550gramm és 47cm.
2.babám:2820gramm és 46cm.
Mindketten lányok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!