40hetes kismamik! Ki hogy érzi magát?
Most szombaton kéne szülnöm de még semmit nem érzek hogy közeleg az idő:)
28héttől lefelé van fordulva a kicsi feje:)
CSak néha néha görcsölök ami gyorsan el is mulik.Egyedül a hátfájással meg a káz láb fájdalmakkal küzdök:)
A pocakom olyan magasan van mint volt:)
A CTG sem mutat semmi méhösszehuzodást ami ugye ilyenkor azért egy kicsi csak csak kéne:)
Vajon mikor jön ki a babikém?:)
CSászár lesz a vége vagy meginditanak vagy mi lesz velünk?:)
Én péntekre vagyok kiírva naptár szerunt, de uh szerint augusztus 1 volt a dátumom. az az érdekes, hogy meg voltam győződve arról, hogy pár héttel hamarabb fog érkezni a kicsim, de nem:) nálunk mindenki tűkön ül. Pénteken azt mondta a dokim miután megvizsgált, hogy nagyon sokat puhult a méhszáj és nyílt is, úgyhogy meg fog indulni magától a kisfiam.
az én hasam is ugyanott van mint volt, nekem is vannak jóslófájásaim.
ctg-n eddig egyszer sikerült "valamit" produkálnom, de az semmi.
Nekem valszeg pénteken megindítják kifelé a kisfiamat:( gondolom a nagyobb mérete miatt.
igaz én jövő hét szombatra vagyok kiirva,de azért gondoltam én is irok.hát már egy hete elment a nyákdugóm,a fiam feje nagyon lenn van és be is ékelődött már és a hasam is lejjebb ereszkedett.semmi joslóm nincs már egy hete,csak a derekam fáj folyamatosan,no meg persze szinte állandóan kemény a pocakom tegnap óta,de semmi jele hogy jönni akarna az én fiacskám.pedig nagyon vártam már ezt a frontot,hátha megindul,de nagyon jol érzi magát odabenn.hát benn nem marad az biztos.
könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!