Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40hetes kismamik! Ki hogy...

40hetes kismamik! Ki hogy érzi magát?

Figyelt kérdés

Most szombaton kéne szülnöm de még semmit nem érzek hogy közeleg az idő:)

28héttől lefelé van fordulva a kicsi feje:)

CSak néha néha görcsölök ami gyorsan el is mulik.Egyedül a hátfájással meg a káz láb fájdalmakkal küzdök:)

A pocakom olyan magasan van mint volt:)

A CTG sem mutat semmi méhösszehuzodást ami ugye ilyenkor azért egy kicsi csak csak kéne:)

Vajon mikor jön ki a babikém?:)

CSászár lesz a vége vagy meginditanak vagy mi lesz velünk?:)

2009. aug. 11. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Én péntekre vagyok kiírva naptár szerunt, de uh szerint augusztus 1 volt a dátumom. az az érdekes, hogy meg voltam győződve arról, hogy pár héttel hamarabb fog érkezni a kicsim, de nem:) nálunk mindenki tűkön ül. Pénteken azt mondta a dokim miután megvizsgált, hogy nagyon sokat puhult a méhszáj és nyílt is, úgyhogy meg fog indulni magától a kisfiam.

az én hasam is ugyanott van mint volt, nekem is vannak jóslófájásaim.

ctg-n eddig egyszer sikerült "valamit" produkálnom, de az semmi.

Nekem valszeg pénteken megindítják kifelé a kisfiamat:( gondolom a nagyobb mérete miatt.

2009. aug. 11. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csütörtökre vagyok kiírva,hát...ma igen löttyedt vagyok,még nem sikerült kikelnem az ágyból,mert olyan kifulladok érzésem van,de ezen kívül semmi.Nem tudom mi lesz velünk,ha még ezeket a frontokat is ˝túléljük˝.
2009. aug. 11. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én szörnyen.Én is Péntekre vagyok kiírva ,de már nagyon nehezen bírom. pocakom nekem is még fent van pedig ma azt mondta a doki ,hogy kezdek kitágulni lassan,de ez már múlt héten is így volt.
2009. aug. 11. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:

igaz én jövő hét szombatra vagyok kiirva,de azért gondoltam én is irok.hát már egy hete elment a nyákdugóm,a fiam feje nagyon lenn van és be is ékelődött már és a hasam is lejjebb ereszkedett.semmi joslóm nincs már egy hete,csak a derekam fáj folyamatosan,no meg persze szinte állandóan kemény a pocakom tegnap óta,de semmi jele hogy jönni akarna az én fiacskám.pedig nagyon vártam már ezt a frontot,hátha megindul,de nagyon jol érzi magát odabenn.hát benn nem marad az biztos.

könnyű szülést!

2009. aug. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!