Mi a kulonbseg a terhesseg alatti menstruacio, es a rendes menstruacio kozott?! Akinek volt, eszlelt valami mast? Allag, szin, mennyiseg, idotartam barmi.
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 14:19
11/12 anonim válasza:
terhes nem vagy az tuti! ennyi idő után már más tünetnek is kellett volna jelentkezni meg a teszt mutatná! szerintem minél előbb menj dokihoz hátha valami más a gond és nehogy még nagyobb legyen!
12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is :/ ha az uccso menzesztol szamolom aktus előtt, mar 11 hetesnek kene lennem elv. :O a mellbimbom korul faj leginkabb, de "csak"annyira h pl aludni tudok rajta, ha hozaerek erzem h van, es fajdogal. Meg mindig remenykedem h a heten elmulik, mert az oldalso nyomaserzekenyseg majdnem teljesen abbamaradt, neha erzem csak ha hozzaerek, mensi elott majdnem betojtam ugy fajt, sot meg néha bal honaljban is. :/
2012. nov. 2. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!