Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki sokat hízott terhessé...

Van, aki sokat hízott terhesség alatt?

Figyelt kérdés

36.héten járok 89,5 kg vagyok 171 cm-rel és 66 kg-val kezdtem.

Odafigyelek a kajára mégis ennyi jött fel,és még van négy hét.. Emiatt most nagy babára számítsak?egyértelmű az összefüggés?csak mert egy barátnőm 20kg-t hízott,de 3000gr-os babája lett...

2012. okt. 31. 19:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én 2 hete szültem, 171 cm és 60 król indultam, 82 vel mentem szülni, mikor hazajöttem 7 kg ment le, most azóta még 3, tehát eddig 10 kg le is ugrott (kevés viz volt nekem is, mert a bokám látványosan "kicsontosodott"), a babám 3570 volt. a tanulmányok szerint befolyásolhatja, hogy nagyobb lesz, de a gyakorlatban sokszor nem így van. nálunk pl. a genetika jött be, férjem is én is 3,4 körül születtünk.
2012. nov. 7. 09:21
 12/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: ja és én híztam az utolsó hétig, szval nálam még az sem jött be, hogy a végén nem hízunk :) egyenletesen jött fel nekem végig a 8. héttől.
2012. nov. 7. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!