Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire szokott igaz lenni,...

Cs.betti kérdése:

Mennyire szokott igaz lenni, hogy félidőben mozdul meg a baba a pocakban?

Figyelt kérdés

Dec. 6-ra vagyok kiírva a kisasszonnyal, viszont ha igaz ez a mondás, akkor már Nov.21-én kovákolni fog.

már nagyon várom, és már nagyon terhes vagyok, így én sem hiszem, hogy végig fogom tudni vinni. nem tudom... mennyire lehet hinni???

#fél idő
2012. okt. 30. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez most nem igazán értem!

Egyébként baba már kb. 10 hetes korától mozog, csak nem érezzük!:)

Én kb. a 17. héten éreztem először!

2012. okt. 30. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:

semennyire

az elsővel a 17. héten éreztem először a mocorgást, túlhordtam, a másodiknál már rutinosabb voltam és tudtam ,hogy mit "kell" érezni, így a 14. héten éreztem őt ficánkolni. Nem szültem emiatt a 28. héten szerencsére. Időben született.

2012. okt. 30. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
próbálom értelmezni a kérdést, tehát úgy tudod h nem a terhességi naptár szerinti félidőben, hanem a végleges terhesség félidejében mozdul meg?Első babám 16.héten éreztem, 38+6napra született, másodikat még hamarabb éreztem, 14.héten, nem hiszem hogy 28.héten megszületik.... az h mikor érzed, függ a hasfal vastagságától, hogy hol tapadt meg a lepény, stb, nincs összefüggésben a szülés időpontjával.
2012. okt. 30. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor már megszültem volna...16 hetesen éreztem először,most vagyunk a 34.hét végén.
2012. okt. 30. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez általánosságban igaz. Mert hogy a terhesség 38-40 hét, a babának meg kb tényleg nagyjából a felénél, 20. hét táján érezni a mozgását, de van, aki előbb, van aki később. Szóval kb-re igen.
2012. okt. 30. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem csütörtökön lesz 14 hetes.De már most érzékelem anyai ösztönnel mikor van fent és mikor alszik.Mocorogni még nem érzem.Azért írom hogy érzem mikor van fent mert akkor bizsergő érzést érzek és amikor voltunk uh és láttam ficánkolni akkor is éreztem a bizsergést :)
2012. okt. 30. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:
19 hetesen éreztem először, 41 hetesen szültem. Akárhogy számolom, az nem félidő. Nekem nem jött be ez a babona.
2012. okt. 30. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
elég értelmetlen kérdés.....Annyira igaz mint minden más babona..Ha neked félidőre fog kijönni akkor hiszel benne ha meg nem akkor nem...
2012. okt. 31. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!