Mennyire viselt meg titeket ha nem olyan nemű lett a baba mint amit vártatok?
Első baba, én nagyon lányra számítottam és tegnap kiderült hogy fütyis... Persze mindenki fiút várt, férjem is, anyuék is, így nagy a boldogság csak én nem tudok felhőtlenül örülni... Megszokom majd? Kicsit csalódott vagyok! :( Persze az a fontos hogy egészséges legyen, csak nem számítottam fiúra...
17hkm
Én is csalódott voltam kb. 1 napig.
Fiúra vágytam, mert férjemnek már van egy lánya és olyan jó lett volna, ha a mi elsőszülöttünk fiú.
Mikor az UH-on mondták, hogy biztosan kislány majdnem elsírtam magam.
Utána belegondoltam, hogy milyen cukik a lányok, mindig is jobban tudtam velük játszani, mint egy fiúval.
Most már örülök neki, bár igaz, reménykedem nagyon, hogy a következő babánk majd tényleg kisfiú lesz.
Meg fogod szokni. Hallottam olyat, aki azt mondta hogy utólag nem is érti miért akart másik neműt. Ugyanúgy szeretni fogod!
Én nagyon fiút akartam és sikerült is, szóval megértem, ha valaki egy fele húz. De valószínű kis idő után már nem lett volna probléma ha kislány.
Egyébként szerintem a fiúk jobban :). Nem kell a haját fésülni, tök vagányak!
32 h km
15hetes vagyok,99%-ra mondták 1hete,hogy fiú...
Világ életemben lányt akartam,csak lány neveket néztünk....
A keresztlanyom egy gyönyörű 3 éves hercegnő és az összes!! kinőtt fodros-bodros-rózsaszín ruhácskát megkaptuk.Egy szekrény tele van lányos cucokkal,ez mégjobban erősítette bennem,hogy kislányt szeretnék!! Mikor megtudtam,hogy a picikém fiú,sajnos nem voltam felhőtlenül boldog. 3szor sírtam miatta,aztán meg azért,hogy hogy lehetek ilyen... nehogy megérezze a picikém stb...
Aztán tudatosítottam magamban,hogy a világon hány millió nő adná oda mindenét,hogy legyen egy egészséges babája!!! és ha ez nekem sikerül,hálát adhatok az égnek!!!!!
De az első 3nap tényleg nem találtam a helyem... még pár nap és jobb lesz!!
Kislányt szerettem volna de kisfiam lesz.
Én csak lányra vágytam mert az milyen jó lesz :)
Kijöttem a dokitól a párom szája fülig ért márt az ultrahangon folyt a könnye és beültem a kocsiba és csak néztem hogy nekem fiú.
Másnap elmentem vásárolni ruhákat és hazafele már én is nagyon boldog voltam azóta már egy lányért sem cserélném :)
Nekem van egy kisfiam(4éves) és egy kislányom(közel 2éves). A fiammal nagyon nehéz, kezelhetetlen, hisztérikus, durva......
Kislányom egy angyal, cuki, alkalmazkodó, viráglelkű.
3. babának ezért kislányt szerettem volna. Kisfiú.
Én reménykedem, hogy nem lesz olyan, mint az 1. kisfiam, mert nekem van tapasztalatom, ezért vagyok kicsit csalódott a neme miatt. Nem is csalódott, hanem félek, hogy megint egy vásott gyerekem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!