Aki már az első pillanattól érezte a baba nemét, annak tényeg olyan nemű babája született?
Nem ingott meg a hitetek a terhesség alatt?
Én a lányommal már az elejétől éreztem, hogy lány lett. Egyszer-kétszer átfutott az agyamon, hogy fiú, de kitartottam a lány mellett.
Most meg fiút érzek...
Én kb. 8 hetes terhességtől kezdtem nagyon határozottan érezni, hogy lány, voltak "véletlen" elszólásaim is sokszor, valahogy teljesen biztos voltam.
És tényleg lány lett. Sőt, mi több, még azt is tudtam, hogy hogy fog kinézni, milyen lesz a természete, egyszerűen NAGYON éreztem őt. Minden pontosan úgy lett.
Szia!
érdekes dolgot írsz....2. babát próbáltuk összehozni, mikor egy nap mentema buszhoz, és olyan érdekes érzés töltött el, mintha lebegnék a föld felett, imbolygott alattam az út szabályosan. De akkor még se terhesteszt nem volt a kezemben, se semmi, az a plusz poén.
Anyukám mesélte, h amikor engem várt érezte 1-2szer h lebeg a föld felett. Nem tudhattam, az milyen érzés, de amikor a buszhoz menet ezt megéreztem, és nem csak az ugrott be, h terhes lehetek, hanem h 100% , hogy lány lesz! Néhányszor én is meginogtam, de a 18. heti uh-n megmutatta, h neki bizony nincs kukaca.....:DD
Én 5 hetes terhes voltam, mikor azt éreztem, hogy fiam lesz. És ez a hitem sosem ingott meg.
Voltak a férjem családjában rosszakarók, irigyek, akik mondogatták mindig, hogy ne éld bele magad, meg nem biztos, az egyikük még fogadni is akart, hogy úgyis kislányom lesz, én meg erre, hogy nem élem bele magam semmibe, én így érzem és kész. És fiam is lett.:)
Én első babámnál nagyon fiút éreztem.Ez azért is érdekes,mert lányt szerettem volna,mégis éreztem,hogy fiú lesz.Biztos voltam benne.Aztán a 16.héten kiderült,hogy kislányom lesz.Igen,kislányom lett.A második babám 5 hetes,most meg biztos voltam benne,hogy lány lesz.Igazam lett.
3 éves és 5 hetes lányok anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!