Fontos kérdés, hátha Ti is voltatok már így?
Kérdezd meg a bankod hogy tudnak e folyószámla hitelt adni, ami azt jelenti hogy lemehetsz mínuszba és majd visszatöltöd 0ra.
32h km
Konkrét pénztintézetet nem fogok ajánlani, de szerintem hasonló feltételekkel tudsz személyi kölcsönt felvenni mindenhol. Nem egyszerű kismamaként, mert most jó fizetéssel is nehezen adnak hiteleket.
Az más kérdés, hogy szerintem nagyon sok az 500 ezer forint babaszobára, főleg úgy, hogy hitelt kell felvenni. Mi nagyon sokat költöttünk, levetettük a köldökzsinórvért, 170 ezres babakocsit vettünk, meg is tehetjük, de megközelítőleg nem került 500 ezerbe a baba szoba. Vettünk egy szép kiságyat és egy pelenkázó komódot, ami színben illett a meglévő szekrényünkhöz. 27 ezres matracot vettem a kiságyba és vettem magamnak egy heverőt. Kb. 150 ezerből megvolt minden és ennél jóval olcsóbban is lehet venni szép dolgokat. De persze a Ti dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!