26 hetes terhes vagyok. Utoljára a 18. héten volt uh. Egy nem régi kérdésnél azt írták csak a 30. hét körül lesz a következő. Most akkor mikor, mert van aki 28. hetet mondott?
Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 07:27
1/4 anonim válasza:
Nekem volt 18.héten a 23.héten és most a 30.héten és még lesz 1 a 36.héten.De ez lehet eltérő is.
2/4 anonim válasza:
Én pont tegnap kérdeztem meg a dokit, hogy mikor kell legközelebb mennem UH-ra, 19 hetesen voltam utoljára, 32. héten lesz a következő.
3/4 anonim válasza:
Szia! A kötelezők általában 12. 18. 32. 36. héten vannak. De ahogy már itt olvasgattam ez is kórház függő. Én mivel magán orvoshoz járok,így 4 hetente nézi a bébit uh-al.
31 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
A nagy kötelező Uh a 12., 18.-19., 28-32. ig héten van.Én is voltam vércukorterhelés után sima 2D-s saját orvosos uh-n de sztem ezek csak plusz dolgok.Egyébként most vagy abban az aidőben, hogy elmehess 4D-re hogyha szeretnél, mert a 28. héttől gyönyörű kis pufók babák vannak már a pocakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!