Terhesség elején lehetséges barnás folyás?
Figyelt kérdés
Szombaton kellett volna megjönnie,de eddig semmi.Ma viszont pici barnás folyásom van.Meg fog jönni vagy lehet terhesség?Teljesen tanácstalan vagyok, hogy most mi van és miért kséik 3.napja.2009. aug. 10. 16:00
1/6 anonim válasza:
Csinálj terhességi tesztet, az a biztos. Szokott terhesség esetén is barnás folyás lenni, de olyankor orvoshoz kell fordulni. Más tüneteid vannak?
2/6 A kérdező kommentje:
Ez lenne az első baba, úgyhogy nem tudom mit is "kéne", hogy érezzek.Olyan megjön érzésem van.Ha holnap reggelig nem jön meg normálisan, akkor csinálok egy tesztet,akkor legalább tudom, hogy mi van.
Köszönöm!
2009. aug. 10. 16:44
3/6 anonim válasza:
Drukkolok Neked! Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt barnás folyásom 1 napig az elején azt mondta az orvos nem jelent semmit attól még terhes vagyok.Csinálj tesztet!
5/6 anonim válasza:
Nekem egy pénteki napon kellett volna megjönnie és már hétfőn, kedden, szerdán volt barnás folyásom. Gondoltam na most sem sikerült. Aztán mivel pénteken reggel nem jött meg este csináltam egy tesztet (voltak itthon bőven) ami nagyon halvány pozitív lett. Majd szombat reggel halvány pozitívat és hétfő reggel erős pozitívat teszteltem. Hát én így jártam. Úgyhogy szerintem is tesztelj minél hamarabb. Majd írd meg mizu.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a biztatást.Ha nem jön meg szerdán csinálok egy tesztet.
2009. aug. 10. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!