Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódnom kellene hogy terhes...

Aggódnom kellene hogy terhes vagyok? Info lent.

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Utoljára szeptember 1jén jött meg azóta csak tegnap és tegnapelőtt volt egy kis barna folyásom.Előtte és utána is voltunk együtt barátommal de csakis óvszerrel mert nem szedek gyógyszert. Nem volt semmi gond a gumival de kezdek aggódni...Szerintetek vegyek tesztet hétfőn?
2012. okt. 27. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem veszitessz semmit, vegyel az a biztos.
2012. okt. 27. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is az a tuti...sajna innen nehéz megmondani...esély lehet rá de ha nem volt gond a gumival akkor meg hát nem hiszem...lehet más az oka...teszt a tuti és ha negatív és utána se jön meg normálisan keresd fel a nőgyógyászod...ezt tudom tanácsolni..
2012. okt. 27. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
igen vegyél,mert ártani nem árt. Ha gumival nem volt gond,nem lehetsz terhes
2012. okt. 28. 07:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is vegyél tesztet az majd meg mondja az igazat. De ha negatív akkor jobban jársz ha elmész dokihoz. Sok mindentől lehet hormonális probléma is előfordulhat.
2012. okt. 28. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!