Mennyire érzéketlen a párotok?
Figyelt kérdés
sokszor van , hogy egyszerűen lek..áz ha valami baja van, nemhajlandó dolgozni, most jön a harmadik baba amit ő szeretett volna, persze mostmár csak sérteget hogy biztos nem tőle van , meg ilyenek, de én elsem mozdulok a gyerekektől, én régen nyugodt voltam, de amióta vele vagyok én is csak kiabálok, és tudom hogy nem jó a gyerekeknek de , tönkre vagyok teljesen, senkivel nemtudom megbeszélni a dolgot, vele meg végképp. többször elküldtem, volt hogy a cuccait kiraktam, de csak fenyegetőzik, és még ő kérdi hogy mi a bajom. 27 hetes vagyok, és sokszor annyira ideges hogy bekeményedek, és tudom , hogy miatta van, nagyon elvagyok keseredve, ő neki annyira könnyű, nem dolgozik , oda megy ahova akar, számítógépezik amennyit szeretne, velem meg állandóan kiabál, és teljesen tönretesz. nemtudom , hogy mit csináljak, elegem van abból, hogy én mindent megteszek ami tőlem elvárható a gyerekek felé, de őt már nemtudom elviselni. hogy a szobánkat sem festette ki már két hónapja, és ha nekiáll , utána hamar megunja és abbahagyja. szanaszét voltunk egész nyáron. Mondtam neki ,hogy menjünk szét, ha nemtudunk együtt élne, de kiabálás után soha nem pakolja a cuccát és nem megy. mit tegyek?2009. aug. 10. 10:17
1/6 anonim 

válasza:

:( Hát ez nem könnyű helyzet... Szerencsére az én párom nem ilyen. Nem tudjátok higgadtan felnőttek módjára megbeszélni, mégis mi baja van, mit vár az élettől? Mert igy a babának is ártotok, ha idegeskedsz, megérzi odabent sajnos. Esetleg nem tudtok ti elköltözni pár napra valahova, ha ő nem megy? Ha másképp nem tartható a helyzet, én nem foglalkoznék vele, egyszerűen úgy tennék, mintha levegő lenne, és csak a gyerekekre és a bent lévő kis babára koncentrálnék, mert az lenne a legfontosabb, hogy valahogy meggyőzd magad, hogy nem aggódsz. Hátha észrevenné magát... De ez annyira személy függő, nehéz jó tanácsot adni...
2/6 anonim 

válasza:

Nem elkeseríteni akarlak,de az ilyen embertől nagyon gyorsan elkell menni ha ő nem akar és megoldható.A babavárásnak kellene az emberek legszebb időszakának lennie.Nállatok szerintem menthetetlen a kapcsolat.Mielőbb lépj ki belőle,mindannyiotoknak jobb lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
tudom, és próbálok, de elég nehéz úgy hogy a fejedbe kiabálnak, a gyerekek meg, ennek ellenére szeretik, mert valamennyire megszokták a helyzetet, nemtudom mit tegyek, már volt hogy feljelentettem, de abból is csak annyi lett hogy figylemeztették, mást ők sem tudnak csinálni
2009. aug. 10. 10:35
4/6 anonim 

válasza:

Én sem akarlak elkeseríteni, de ez csak rosszabb lesz. Ne engedd, hogy odáig fajuljon a dolog, hogy kezet emeljen rád. sajnos aki ennyire agresszív, ahogy leírtad, nem fog megijedni attól sem.
Akár milyen nehéz, be kell ismerned, ez a kapcsolat menthetelen és le kell lépned, mert a leírtakból úgy tűnik, hogy ő nem fog. Nem írtad le, hogy házasok vagytok e! Ha igen, akkor egyértelműen feléd hajlik majd a törvény keze (3 gyerekkel).
Ami a legfontosabb!!!! Lépj minél hamarabb, amíg el nem veszíted a picidet!!!!!!
Nagy lekierőt és kitartást kívánok Neked és azt, hogy rendbe tudd rakni az életeteket a gyerekekkel
5/6 anonim 

válasza:

Ne haragudj de ezt a helyzetet a gyerekeknek egyáltalán nem kellene megszokniuk!Nem ez a normális körülmény egyikőtöknek sem!Húzd meg a vonalat és menjetek külön!Ettől még egyedül is jobb lesz nevelned a gyerekeket!Ne hagyd,hogy tovább alázzon!NŐ VAGY,EMBER VAGY!!!
6/6 anonim 

válasza:

A volt férjem hasonlóan gonosz volt hozzám. Szülés előtt 8 órával még meg is rugdosott, hogy tényleg fájjon már nekem valami! Aztán a kórházba szinte belökött, mint egy macskát. Mérnökember volt, tisztelt úriember a városban. A terhességet szinte végigsírtam, sokszor a földön fekve. Semmiben nem támogatott, a szemetesládája voltam. 13 évig éltem mellette. Borzasztó évek voltak, de a legrosszabb az volt, hogy nem voltam képes lépni a saját érdekemben. Mindig reménykedtem abban, hogy talán egyszer csak észreveszi, hogy fontos vagyok neki. De hiába. Aztán egyszer csak betelt a pohár nálam. Azon a napon nem ő tett velem ujabb gonoszságot. Én változtam meg. A megkeseredettségtől egyik reggel majdnem az életére törtem. Én. De szerencsére nem tettem semmi visszavonhatatlant. Bőgtem egy fél órát, saját magatól megijedve. Aztán összeszedtem a csomagjaimat, a gyerekek tanszereit és elmentünk a gyerekekkel. Azóta, másfél éve vissza sem mentem a pokol tanyájára. Most már hiába könyörög. RAJTAD ÁLL MINDEN. A bátorságodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!