Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szülésznőnél is rákérdeztek...

A szülésznőnél is rákérdeztek ha fogadtok hogy mennyiért vállalja a szülést?

Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló! Teljesen egyetértek Veled!
2012. okt. 26. 09:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves 10- es!Én is egyet értek veled de attól még sajnos ezt kell tenni.

Nem vagyunk se szegények se gazdagok nekünk is megterhelő ez a 100-120 ezer Ft de inkább fizetek minthogy ha baj lesz esetleg tudjam hogy olyan kezébe vagyok aki tapasztalt, rutinos és lehetőleg a babám ne szenvedjen valami súlyos kárt.

2012. okt. 27. 08:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

de mit gondolsz? Aki ott van csak akkor lesz tapasztalt és rutinos ha fizetsz neki?

Gondolod hogy ha nem fizetsz akkor ott hagynak titeket meghalni???

2012. okt. 27. 09:01
 14/16 A kérdező kommentje:

Mivel 2 ismerősöm járt ugy h fiatal ügyeletes orvoshoz került nem volt elég tapasztalata és nem tudta mit kell tenni-e és oxigénhiányos lett az egyik a másik meg agyvérzést kapott elment a bizalmam.

Honnan tudjam hogy én jóhoz kerülök hogy pont olyan lesz az ügyeletes?

2012. okt. 27. 10:31
 15/16 A kérdező kommentje:
És még annyit hozzátennék hogy az elején elkezdtem barnázni és elmentem az ügyeletre mert nem volt orvosom.Tudod milyen orvos vizsgált meg?Egy arab aki alig beszélt magyarul és semmit nem csinált még gyógyszert sem irt fel és hozzátette hogy lehet nem marad meg a babám...
2012. okt. 27. 10:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne érts félre én nem téged bírállak hanem ezt a mentalitást.

Szörnyűnek találom ezt a rendszert hogy kötelező fizetni egy olyan dokinak akinek ez a dolga és ott dolgozik a kórházba és persze ha nem 3 percig szeretném látni a babát az uh-n akkor mehetek ugyan annak az orvosnak a maszek rendelőjébe 10.000-ért.

Egyébként attól, hogy egy orvos arab még nem biztos hogy rossz orvos. (A háziorvosom is arab)

Az meg, hogy nem adott gyógyszert lehet hogy nem véletlen.

Lehet, ha ilyen helyzetben lennék nem is kérnék gyógyszert, mert a terhesség valószínűleg nem véletlenül akar megszakadni, ha valaki vérezni kezd.

Egy vetélés művi megakadályozása lehet, hogy azt eredményezi, hogy beteg lesz a baba...

Ezt mondom, holott én magam is terhes vagyok és alig várom hogy az első trimeszteren túl legyek.

A lényeg, hogy ezt ne vedd személyes támadásnak... :)

2012. okt. 27. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!