A szülésznőnél is rákérdeztek ha fogadtok hogy mennyiért vállalja a szülést?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 13:13
2/16 anonim válasza:
Ha szülésznőt is fogadok a doki mellé akkor igen.
3/16 anonim válasza:
Én nem fogadtam szülésznőt egyik szülésnél se, most se tervezem. A dokinak untig elég adni szerintem.
4/16 anonim válasza:
Én nem kérdeztem rá,mert a dokim mondta,hogy mennyi a tarifája a szülésznőnek.3 gyerekes anyuka
5/16 anonim válasza:
hát ez már eszméletlen lassan már a kórházi ágynak is ott kell hagyni egy borítékot... :/
6/16 anonim válasza:
Mi fogadunk de nem kérdezem meg. A szülés végén majd adok amennyit gondolok.
31h km
7/16 anonim válasza:
Mi fogadtunk, és még szerencse, hogy megkérdeztem mennyit kér, mert én annál kevesebbet adtam volna... (30-at kér)
8/16 anonim válasza:
Én is fogadok szülésznőt, de orvost nem! Ugyis a szülésznő van ott végig mellettem, a doki meg csak épphogy! (több tucat ismerőstől hallottam ezt) Nem fogom megkérdezni, annyit fogok adni neki amennyit én gondolok.
9/16 anonim válasza:
még nem döntöttük el, hogy fogadunk e, a napokban beszéljük át párommal. ha fogadunk, akkor megkérdezem tőle hogy mennyiért vállalja.
10/16 anonim válasza:
sejtettem hogy alaposan le fogtok pontozni, de ha belegondoltok régen az orvosnak sem kellett pénzt adni hogy foglalkozzon az emberrel. Max adtál neki ha elégedett voltál.
Jelenleg meg ha az ember elégedett akar lenni akkor fizetni kell. Nem szörnyű?
És itt az "új divat" hogy a szülésznőnek is adjunk pénzt.
Már ez is elvárás.
Doki 80.000,- szülésznő 30.000,-... És ez csak a szülés ára... Nem durva egy kicsit?
Lassan ha az ember nem dús gazdag akkor otthagyják egyedül vajúdni... :/ és ez sajnos nem az orvosok hibája mert mi szoktatjuk rá őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!