Szerintetek beképzelem és csak folt van a képen vagy tényleg kukit látok az elvileg lányom lába közt? (kép)
2012. okt. 24. 22:36
1/22 anonim válasza:
Hát tényleg mintha ott kuki lenne :) de én nem vagyok szonográfus. Mit mondott a doki? Biztos hogy lány?
2/22 anonim válasza:
még az lehet hogy a képbe befigyelt valami köldökzsinórdarabka ott a szilvaszerű rész mögött/mellett, de én is kisfiúnak látom. De mondják meg a fiús anyukák! Egyébként örülnél neki ha te látnád jól?
3/22 A kérdező kommentje:
Minden vágyam, hogy jól lássam. Nagyon fiút szeretnék. Hát ahogy az a nő mondta, épp hogy ránézett 2D-n, kérdeztem, hogy megnézi-e, azt mondta lány. A doki nem látta tisztán, ő azt mondta csak, hogy talán lány. De én akárhogy nézegettem a felvételt itthon sehogy sem látok sem 3 csíkot, sem kukit, aztán ráleltem erre :)
2012. okt. 24. 22:45
5/22 anonim válasza:
bírlak, még be is keretezted:)
én is kis fütyit látok ott, bár nem értek hozzá:)
6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem lehet csak folt szerintetek, mert pont fölötte van a lába? :)
2012. okt. 24. 22:53
7/22 anonim válasza:
8/22 A kérdező kommentje:
ma 23:03
Nagyon cuki kép! :)
Köszönöm szépen a válaszokat. Holnap úgyis lehet el kell mennem orvoshoz, remélem megnézi majd a picit mert már úgyis rég nézte, remélem kiderül, hogy igaz-e :) :) Nagyon feldobott a kép is, meg a válaszok is. :) Persze nem baj ha mégis lány, de a vágyam az egy kis kukis lenne :D
2012. okt. 24. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!