Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok öröklik, az anyjuk...

Lányok öröklik, az anyjuk terheségét és szülését hasonlitanak rá?

Figyelt kérdés

2012. okt. 24. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

szia, még a szülésem hátravan, de a terhességem, nem hasonlít anyuéra. Ő végig rosszul volt nekem semmi bajom. szerintem attól is függ milyen idős az ember. Ő 18 volt akkor, én 33. :) szerintem ez is tényező.

34 hkm

2012. okt. 25. 06:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasonlít,sőt még a mamámmal is.

Könnyű babavárásunk volt és spontán szültünk kb ugyanannyi idő alatt.

Pedig én vékonyabb alkat vagyok mint ők.

2012. okt. 25. 06:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem ültél le beszélgetni anyukáddal, nővéreddel? Pedig megígérted!

Amúgy a válasz nem, minden terhesség más, akár még ugyanannál az anyánál is lehet 2 teljesen különböző terhesség.

2012. okt. 25. 08:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy Anyukámmal mi volt közös meg mi nem,azt nem tudom,csak azt,hogy Nővéremmel ellentétben nekem egyszer sem volt rosszul létem (Ő mind a 4x végig rosszul volt,fogat mosni sem tudott) és ugyan csak ellentétben Nővéremmel nekem 3 gyors szülésem volt,alacsony fájdalom szinttel. Hogy melyikünk "ütött vissza" jobban Anyánkra...

Van aki szerint igen,befolyással van a tehresség lefolyására,szülésre hogy a kismama anyukája terhessége és szülése milyen volt. Szerintem erre nem lehet alapozni! Ez olyan,mint az,hogy pl. nálunk a családban négyőnk közül 1 nagyon magas,pedig a szüleink alacsonyak. Ha a családban csak 1 olyan felmenő van,akinek szép terhessége volt és könnyű szülése,akkor már van esély arra,hogy az adott hölgy is szép terhességnek néz elébe,és könnyű szülésnek!

2012. okt. 25. 09:11
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszolók
2012. okt. 25. 13:58
 16/21 anonim ***** válasza:
Én nehezen sikerültem, hosszú évek alatt. Az enyémek elsőre jöttek, könnyen esek teherbe. Engem túlhordott anyukám, az enyémek előbb jöttek pár nappal a kiírtnál. Viszont mindketten császárral szültünk, igaz más okból. Anyukámat azért császározták, mert farfekvéses voltam és ő már nem volt fiatal (akkor ez volt a protokoll). Az első nekem hosszú vajúdás után lett végül császár, a második meg sürgősségi lett.
2013. aug. 9. 15:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen. Anyukám is méhen kívüli terhességgel kezdte és én is.
2013. aug. 9. 15:49
 18/21 anonim ***** válasza:
A terhességunk nem hasonlított a szulés igen. Anya sokat hányt rosszul volt velem is és tesommal is. A szulései gyorsak és rövidek voltak. Nekem szuper terhességem volt egyszer sem hánytam. A szulés 4 ora alatt lezajlott könnyen komplikáciok nélkul. A széles csípőt igen is lehet ororkolni. Ez pedig befolyásolhatja a szulés lefolyását. Van olyan is, hogy azért császározzák meg tobb ora vajudás után, mert a túl keskeny csípője miatt nem fér ki a baba feje. Sajnos sok ilyenrol hallottam már.
2013. aug. 9. 16:30
 19/21 anonim ***** válasza:
A terhességünk sem hasonlított, és a szülésünk sem. Ő császár, én sima.
2013. aug. 9. 16:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Egyenlore csak a terhesseget tudom. Az detto: se rosszullet, se kivanas, se semmi egyeb. Szinte eszrevehetetlen allapot vegig. Anyu sem csikosodott, en sem, neki sem volt linea negraja, nekem sincs. Engem tulhordott ket hettel, en mar az 5. napon tarton tulhirdasban es semmi jel, hogy ki szeretne jonni.

Viszont remelem csak eddig hasonlitottunk, mert anyu nagyon megszenvedett velem, oxyval is tagitani kellett, meg burkot repeezteni es igy is tobb mint egy napig tartott neki. Szoval en meg remenykedek, hogy nalam nem ez lesz. Meg 1 hetem es ket napom van az inditasig. Remelem addig kibujik es gyorsan.

2013. aug. 10. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!