Utolsó heteiben járó Kismamik hogy vagytok?
Vannak jóslóitok? Hogy viselitek a végét?
Én november 4-re vagyok kiírva, de teljesen zárt vagyok, se jósló fájásom, se egyéb. Kicsit türelmetlen vagyok. :(
38+4 hkm
Kedves 6-os, akkor lehet, hogy a kórházban összefutunk :) Ha van kedved írj privit.
Én is alig bírok egyik oldalamról a másikra fordulni, nekem is feszülnek a szalagok. :S
Szia. Én noveber 20-ra vagyok kiírva de az orvos szerint hamarabb meglesz. a ctg is már 2 hete rendszeres 100-as fájásokat mutat de én nem érzem. A méhszalagok és a medencém húzódását én már a 4hónap óta érzem de mostanába intenzívebben. Iszonyat front érzékeny a picim. Tegnap le akart szakadni a derekam. Reggel amikor felébredtem azt éreztem, hogy na most menni kell és mégse. elmentem ctg-re de negatívat írt rá a dokim és hazaengedett. Én Kecskeméten fogok szülni. Ja és már a második fiam lesz.
36+3 hetes kismami
Jó Nektek, hogy vannak jelek a korábbi szülésre. Nekem semmi....:(
Drukkolok, hogy mindenkinek minden simán menjen.
Írjatok majd, hogy kivel mi lett. :)
Jó egészséget!
szia kedves kérdező!
Hogy vagy mi újság,egyben vagy még??Én nov 5 re vagyok kiírva és még egyben vagyok van már jó pár jelem de még enm bujt ki a csöppségem!!
Szia!
Még egyben vagyok. :(
Különösebb jel nincs, a nyákdugó távozott néhány napja. Várakozó állásponton vagyunk, nagyon szeretnénk már babázni. :)
Ha Nálad nem történik semmi a kiírt napig be kell feküdj a kórházba?
Nálunk 2-3 napot várnak, és utána fektetnek be. Naponta van egy csomó vizsgálat, ebből a szempontból jó. Legalább állandó ellenőrzés alatt áll a kismama. Nagyon remélem, hogy nem kell befeküdjek.
Te próbálsz valami szülésbeindító praktikát? (szex, talpmasszázs, ilyesmi) Málnalevél teát iszol? Én már a 36. hét óta rendszeresen, remélem segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!