Van itt olyan kismami, aki Április elsejére van kiírva? Hogy vagytok?
Szia.
először is boldog új évet :)))
mi megvagyunk.megtudtuk hogy ismét kispasink lesz,fiam nagy örömére.persze imádjuk már most,csak azért titkon vágytunk a kislányra.igazság szerint,igy hogy fiu lesz ismét semmit nem kell vennem neki,mert annó eltettem mindent.de majd ha nekiállok előszedni a ruhákat,akkor majd ugyis 1-2 dolog lesz amit majd tuti venni kell újat.a korházi csomagot még hanyagolom egyenlőre.majd a 32.hét után szép lassan összepakolom,csakhogy ne az utolsó pillanatra maradjon :)
és veled miujság?többiek?
ja név:Máté vagy Noel.
Szia.pont mostanában gondoltam rátok,h valaki szokott e benézni ide. :D
én megvagyok.végülis már szinte minden megvan a helyén.már csak pár apróság van(kiságy matracát feljebb kell tenni,baldachint megvarrni)szóval már minden megvan szinte.a csomag is elkészítve.jövő csütörtökön megyek 36 hetes uh-ra.32-esen már szépen be volt fordulva.remélem már nem is fordul meg a drágám.a nevét lefixáltuk végre,azaz a bátyuska eldöntötte öcsike nevét,és igy Máté lesz.sokat mocorog a drága.szerencsére nagyon rendes,mert hagy aludni éjjel.viszont egyre nehezebben viselem már.sokat fáj a derekam,lábam,meg keményedek is.jóslóm még nem volt,igaz elsővel sem volt.kezdek dagadni is.iszonyat hőhullámaim vannak.szóval amit el lehet képzelni :DDD de kitartóan viselem az állapotom :D
és veled kedves kérdező mi újság?hogy vagy/tok?hogy álltok a készülődéssel?hogy bírod az utolsó heteket?persze a többiekre is kívácsi vagyok,aki még olvas persze.
Szia.
nagyon gartulálok a babucihoz.jó egészséget kívánok mindegyőtöknek.
én még egyben vagyok,de már nagyon várom h végre kezembe tarthassam Mátét.már kezdek nagyon nyűgös lenni.sokat fáj a derekam,hátam,és a lábaim is.keményedek rengeteget.de jele nincs h ki akarna bújni.bíztam a hétvégi frontba,de csak nem csalta ki.szerintem még egybe töltjük a húsvétot.
Szia mijság van veletek?kisasszony jól viselkedik idekinn?
hát ahogy sejtettem én még egyben vagyok,pedig már 3 napja elmúlt a kiírt nap :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!