Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami, aki...

Van itt olyan kismami, aki Április elsejére van kiírva? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 11:31
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy ennyien "összejöttünk" :)Mind a három kisfiam előbb született 2 héttel,így reménykedem,hogy talán nem pont Április 1.-ére esik majd a kislányom születésnapja!De lehet,hogy ez csak az én butaságom:)Végülis fő,hogy egészséges legyen!
2012. okt. 25. 10:27
 12/30 anonim ***** válasza:

Szia, én április 4-re vagyok kiírva. Eddig semmi bajom nem volt, egy hete érzem hogy mozog, elég erősen. A nemét már a 15. héten tudtuk: kisfiú.

17 hkm

2012. okt. 25. 17:38
 13/30 A kérdező kommentje:
Mindenkinek gratulálok:)Aki még nem tudja "milye" lesz,az majd írja meg ha van kedve!Boldog babavárást:))
2012. okt. 28. 11:06
 14/30 anonim ***** válasza:
Holnap megtudom a nemét remélhetőleg akkor megírom :))))
2012. okt. 29. 11:09
 15/30 anonim ***** válasza:
hú nagyon várjuk a fejleményeket kedves utolsó :) én ma voltam uh-n,de még nem tudhatom meg,pedig nagyon szeretném már tudni.férjem Norvégiába dolgozik,és megígértem,hogy csak együtt kérdezzük meg,az meg majd csak karácsony körül lesz:(
2012. okt. 29. 18:36
 16/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok a 14-es vagyok! :D Szóval kedden voltunk párommal a 18. heti UH-on!!! Minden rendben van a babónkkal! Kérdezte a doktor hogy mire tippelünk? Mondtuk, hogy inkább kislányt szeretnénk (Párom meg aztán főleg, én az utóbbi hetekben úgy voltam vele, hogy inkább jobb lenne a kisfiú:) Na szóval, amint kimondtam hogy kislányt, már rázta is a fejét, hogy nem-nem!!! :))) Ez bizony kisfiú!!! Megmutatta a fütyit is, szóval tényleg az a kis drágánk! :D Párocskám is örül neki, most már azt hiszem egyre jobban, mivel nem fiúra számított kis csalódást véltem felfedezni rajta, de miattam próbálta minél jobban leplezni. :))) Szóval nagyon örülünk, neki főleg hogy minden rendben a picivel!
2012. nov. 1. 12:39
 17/30 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy minden rendben van!És nagy gratula a KISFIATOKHOZ!Hidd el apa lesz a legboldogabb,legbüszkébb mikor megszületik majd a kisfia:)
2012. nov. 1. 22:00
 18/30 anonim ***** válasza:
16-os vagyok! Köszi a gratulációt, én is úgy érzem hogy már most nagyon büszke a kis családjára!!!! :)))))
2012. nov. 2. 10:56
 19/30 anonim ***** válasza:
gratulálok a kisfiúhoz :) mi is lányt szerettünk volna a fiamnál,de mikor kiderült a nema,az első ledöbbenés után jobban örültünk neki,mint gondoltuk volna,pedig a férjem is nagyon lányt akart.most megint mindenki egybehangzóan lányra vár,de én fiút érzek.hétfőn megint vele álmodtam és mutogatta a himbilimbiét nekem :) fiamnál is megálmodtam 2x is.ugy irigyellek,hogy tudjátok már a nemét :) én a férjemnek tett ígéret miatt majd csak karácsony körül tudhatom meg,elöbb nem :(
2012. nov. 2. 18:43
 20/30 A kérdező kommentje:
Ki hogy van?Vásárolgattok már?Mikorra tervezitek a kórházi csomag készítését,és a babaruhák mosását?
2013. jan. 1. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!