Baj, ha sokat van a kezem a pocimon? 32 hetes kismama
Elvileg nem javasolják hogy sokat símogasd mert méhösszehúzódást okozhat, de pld én se bírom ki, hogy ne simogassam :). Csak próbáld óvatosan, nem nagyon melegíteni.
31h km
Köszi!
Igaziból nem a méhösszehúzodásra gondoltam,hanem más dologra.Ha van olyan!De akkor szerintem nincs más! :-)
Nekem nem szokott méhösszehúzódásom lenni pont olyankor.Van mikor előfordul,de nem pont akkor ha rajta van a kezem.
Nekem is vissza kellett fogni magam, mert éreztem, hogy nem kellemes neki. Elhúzódott a kezemtől, vagy éppen úgy betámasztotta a sarkát a bordáimba, hogy szinte levegőt nem kaptam. Szóval én inkább minimálisra csökkentettem a simogatást, mert éreztem, hogy megfeszül az egész pocakom. Inkább csak felhúztam a pólómat, és gyönyörködtem benne, ahogy kidugja mindenét, és érdekes formákat vett fel a hasam. :)
De ha te úgy érzed, hogy neked (és neki is) kellemes, akkor biztos nem lesz belőle gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!