Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes leszek holnap, de a...

6 hetes leszek holnap, de a hasam olyan szinten feszül és puffad, meg minden, hogy elképesztő. Nektek mikor látszódott hogy babát vártok? Nekem már most olyan mintha 3 hós lennék.

Figyelt kérdés
A családnak az első orvosi vizsgálat után szerettük volna elmondani, de a hasam akkora hogy mindenki mereszti a szemét. Van képem is, de megint nem tudom feltölteni.
2012. okt. 23. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

7 hetesen már nekem is le kellett cserélnem a gatyáimat, mert nagyon kényelmetlen volt mindegyik derékban. 12 hetesen már mindenki megmondta, hogy látszik a terhesség. 6 hónaposan már mindenki azt hitte, hogy 2 hét múlva megyek szülni. És akkor hol volt még a vége...

A kiírt napon született meg végül a kisfiam 3500 grammal és 50 centivel, szóval teljesen átlagos baba volt, csak én voltam ilyen alkat, hogy óriáspocit növesztettem. :)

2012. okt. 23. 14:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kicsi és vékony, sportos voltam terhességem előtt, heti többször aerobik edzésekre jártam, a hasam nagyon lapos volt.

Az első 12. hétben úgy fel voltam puffadva, mint ha 3-4 hónapos lennék:)

Majd ez utána elmúlt, szinte megint lapos lett a hasam, és a 22. hét körül kezdett el kerekedni :))

31 hetes kismami

2012. okt. 23. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
szia, [link] ide töltsd fel a képedet ez a legegyszerübb oldal! Hát kissé lehetetlennek tartom hogy 6 hetesen a babád látszana de ki tudja vannak csodák! Töltsd fel a képet és meglátjuk!
2012. okt. 23. 14:28
 4/13 A kérdező kommentje:
[URL= [link]
2012. okt. 23. 14:31
 5/13 A kérdező kommentje:
2012. okt. 23. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, itt már a végét jártam: [link]
2012. okt. 23. 14:32
 7/13 A kérdező kommentje:
nem az első terhességem, de egyik sem volt ilyen. tudom hogy minden terhesség más és más.... csak nekem furi. a feszülés mitől van?
2012. okt. 23. 14:33
 8/13 A kérdező kommentje:
uhhh első!! azta mindenkit!! :) szép volt!!
2012. okt. 23. 14:34
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
hát tényleg nagy a pocid nekem ekkora volt 13 hetesen! de szerintem nem a babától ilyen a pocakod, lehet jól bekajáltál, vagy nem tudom de 6 hetese fura, vagy ikreket vársz
2012. okt. 23. 14:35
 10/13 A kérdező kommentje:
hát kajára gondolni sem tudok, mert állandó hányinger kerülget, ... pedig farkas éhes vagyok állandóan :D Majd holnap kiderül hányan vannak :)
2012. okt. 23. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!