Ti kiabáltatok, amikor az első gyermeketeket szültétek vagy kibírtátok "csendben"?
Én egy hangot sem adtam ki, sőt nyugodt molyossal a számon feküdtem és olvasgattam közben. Néha annyira elaludtam, hogy felébresztettek hogy mi van. :DDD
Na elég az ilyen önámító kihaénnem csajokból! A szülészet nem az a hely ahol a jólviselkedést kéne gyakorolni! Ha nyögve, ha hangosan jó, hát úgy. Kit érdekel?
hahah nem is vettem eszre (molyos)
Persze,igazad van :))) en is ezt mondom :)))
(9. vagyok :) )
Hajra csajok :)))
Szep napot!
Én azt gondoltam, túlzásba viszi az, aki üvölt szüléskor...
Aztán bizony én kiabáltam. Nem értelmes szavakat, nem is káromkodtam, csak ordítottam. :) Nekem is mondta az orvos, hogy elmegy rá egy csomó energiám, de nekem muszáj volt. :)
jaj utolso,olyan szepen leirtad,hogy libaboros lettem :)))
babaillat :))
De jo lenne mar nekem is egy kisbaba...
nekem aztan mindegy mennyire faj,mindent meger az a fajdalom!
Bizom benne,hogy Karacsonyig hozzank is eltalal a golya,egy szep kis ajandekkal :)))
Nagyon varom mar :)
Nektek viszont igy-vagy ugy,ha kiabaltatok,ha nem,akkor megy a naaaagy gratula,mert ti megszenvedtetek,vannak nok akik,modjak,jo akkor csaszar legyen es pont...de ti nem,es en is igy szeretnek szulni egyszer!
A nyogeseket csak a filmekbol ismerem,es en is ugygondoltam,hogy tulzas...de ma mar nem hiszem :D
Vannak fennt a youtubon videok,szoktam nezegetni,vaolt egy Thai no,akik olyan csendbe,es "pillanatok" alatt hozta a vilagra,hogy elsem hittem...letezik ilyen is...
De ott csak egy a fontos,a baba!
Es ott nem magadra figyelsz,hogy hogy nyogdecselsz,hogy milyen a hajad,vagy milyen kisimultan nezzel ki...
En akkor is szeretnem,ha parom bennt lenne a szulesemnel,es egyutt sirunk,amikor majd a kezunkbe adjak a csoppseget!!!
:)
Szep napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!