Kértetek epidurális érzéstelenítést első szülésnél? Volt mellékhatása?
Hu koszonom! En se kerek akkor :).
30h km
Én nem kértem, mert úgy gondoltam, hogy így igazi az "élmény". Aztán a végén könyörögtem, hogy na mostmár kérem, mert annyira ki voltam merülve. De a szülésznő mondta, hogy nem ad mostmár, mert erős vagyok és kibírom, sőt gátmetszést sem csináltak. És tényleg kibírtam, egyáltalán nem bántam meg, hogy nem kaptam....másnap már haza is engedtek minket.
Boldog babavárást és könnyű szülést neked :)
Én nem akartam, nem voltak vészesek annyira a fájások. na de aztán megkaptam oxitocint. És akkor megkérdezték hogy kérek-e EDA-t, gondolkodás nélkül rá vágtam hogy persze! az oxitocin baromi nagy fájásokat csinált egyből, és nagy megkönnyebbülés volt mikor már nem fájt! jó az utolsó 3 órában nem hatott már (nem tom miért) de legalább nem végig szenvedtem az oxitocintól.
nekem semmilyen mellékhatása nem volt, sem akkor, sem utólag. és ingyenes volt, egy fillért nem kértek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!