Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett valaki rosszúl a terhelés...

Lett valaki rosszúl a terheléses cukorvizsgálatos vérvételen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 22:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Túl lehet élni, azt javaslom, vigyél magaddal citromlevet - igazit, 1-2 citromot csavarj ki - és azzal keverd fel a cukrot, víz alig fog már férni bele így, és akkor egészen finom lett - nekem legalábbis.

Ami még gáz benne, hogy éhgyomorra kell menni, és a cukor után még két óra múlva veszik le megint a vért, és közben sem ehetsz...

2009. aug. 8. 23:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor nekem kellemes hétfő reggelem lesz. És ugyanoda szúrnak kétszer? És mire jó hogy kihagyjuk a reggelit, a pindurinak kell a táplálék!
2009. aug. 8. 23:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Ah, viszek citromot akkor, köszi a választ! De inni azt azért lehet előtte, kis reggeli teát?
2009. aug. 8. 23:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem nem lehetett citromlevet beletenni. :(

De azért nem volt olyan rossz. Csak a mennyisége volt sok nekem, mivel fél liter volt. Én meg nem szoktam fél litert meginni semmiből sem egyszerre.

Egy reggelt ki lehet bírni reggeli nélkül, annyira nem vészes.

Csak miután megittad, az a lényeg, hogy ne mozogj, hanem ülj le, mert ha mozogsz, a szervezeted hírtelen kezdi el égetni a cukrot, ami rosszulléthez vezethet.

Azt mondták, hogy elötte 12 órával már tilos enni? Ez is a rosszullét és a téves mérés miatt szükséges.

32hetes pocis

2009. aug. 8. 23:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak 1-2 korty vizet lehet inni elötte. Teát, főleg cukrosat semmiképpen nem, mert az már rontja az éhgyomri értéket.

Azt elfelejtettem írni, hogy elméletileg a terhelés elött 7-8 órával inni sem lehet. De csak azért elméletileg, mert sokan isznak elötte 1-2 korty vizet, de szigorúan csak vizet.

32hetes pocis

2009. aug. 9. 00:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én az egészet kihánytam, olyan rosszul voltam alig vánszorogtam. Nekem szörnyű volt. A másik kezedből veszik le utána vért, ugyanarra a helyre nem bök kétszer.
2009. aug. 9. 03:49
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utolsó válaszolónak írom hogy nekem is ugyanabból a kezemből vették le a vért mind a kétszer csak a második szúrást picikével följebb csinálta.

A kérdésre válaszolva: én nem voltam rosszul igaz nekem zsömlés tejes volt.Én már kb. 4-5 héttel előtte a dokimtól leinformáltam a dolgokat mert én is tartottam a szirupos megoldástól de szerencsémre nem az volt.

Sok sikert és kitartást!

2009. aug. 9. 09:49
 8/16 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik ahány hely, annyi szokás. Holnap lesz a megmérettetés, elcipelem az anyukámat, majd leülünk az első szúrás és a lötty után egy padra, kitaláljuk hova menjen a gyerekágy meg ilyenek, azzal csak megy az idő...

Nagyon köszi hogy írtatok!!

2009. aug. 9. 10:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanarra a helyre szúrt, ahová elötte.

Szorítok! Majd írd meg a tapasztalataidat. :)

32hetes pocis

2009. aug. 9. 18:44
 10/16 A kérdező kommentje:
Jo koran megyek, hogy meg almos is legyek, meg nagyot vacsizok, hat, majd csak kibirom a korgasos szurasos cukroslevel a delelottot. Irok, ahogy visszaertem :-)
2009. aug. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!