Meddig lehet hason aludni, egy kismamának?
szia!
nekem sokan mondták, hogy amíg kényelemes, addig.
én most holnap töltöm a 22. hetet, már nem tudok hason aludni, csak félig :) ilyenkor párnát pakolok a térdemhez, hogy azon legyen a súly inkább. ezt Te is kipróbálhatod, meg később úgyis párnával fogjuk támasztani magunkat (szerintem)
boldog babavárást! :)
Szia!Èn is hasonalvós voltam,vagyok. Terhesen amíg kényelmes volt addig aludtam hason,félighason tök hülye pózokban.A kismamanadrágot sem az első hónapban húzod fel,hanem amikor már kényelmetlen a rendes derekú naci,mert nyomja a pocidat.Azt mondják minden megengedett ami kényelmes a kismamának.Ne aggódj,nem tudod agyonnyomni a babádat! :)
Jó babavárást!
Én is nagyon hasonalvós voltam, szerezz be egy szopipárnát,mindent kitámaszt,én azóta alszom istenien! :)
38 hkm
Én vigyázok, hogy ne feküdjek már hasra, mert azért már nagy a pocim, de van, amikor arra ébredek, hogy bizony háromnegyed részben hason fekszem. Aztán visszafordulok és eléggé érzem is utána pár percig, hogy meg volt nyomódva a hasam. Dehát nem direkt csinálom ugye :/
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!