A menzeszem utolsó napjától számolva 9 hetes vagyok, de a fogantatástól számítva a baba 7 hetes. Most akkor a könyvekben, neten... A 9 vagy a 7 hetes magzat leírása vonatkozik rám? A babám mérete most 21 mm.
Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 08:38
1/4 anonim válasza:
Szia!
A 9 hetes leírás vonatkozik Rád. A könyverkben is az utolsó menstruáció elsö napjától számolják.
Boldog babavárást! 24 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Ezzel én is bajban vagyok, mert a mensi utolsó napőjától számítva 16 hetes vagyok, fogantatás szerint viszont 14. És a mérete is napra pontosan ennek felel meg minden uh-on. És a vizsgálatokat is e szetint végzik, a nyaki redő szűrést is fogantatástól számolt kor szerint nézték, és az AFP- is így fogják.
3/4 anonim válasza:
9 hetes terhesség, azt veszik figyelembe a könyvek, net... stb mert az általános. A dokid ettől személyre szabottan eltérhet.
4/4 anonim válasza:
Szia! Hivatalosan 9 hetesnek számítasz! Elvileg mindenhol (kórházakban) az utolsó menstruáció első napjától számítják a terhességet. Szerintem azért is, mert így tudnak még egy viszonylag fix viszonyítási alapot alkalmazni....Persze egyértelmű, hogy a baba kb 2 héttel rá fogant, de a könyvek, dokik a menstruációtól számolnak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!