Magas vérnyomás, ami nem akar lemenni. Dopegyt mellett. Most mit csináljak?
3X1 dopegytet szedek. Igy 140 körül szokott lenni, de egy órája mikor mértem 162 lett/77. Azóta 10 percenként mérem, egyszer ment 147-re, a másik háromszor 157-163 között.
Üljek még és mérjem 10-15 percenként, vagy mi legyen?
Fehérje a héten nem volt a vizeletembe, vizesedni vizesedek.
Már én is válaszoltam Neked, többször is.
35 hetesen lettem toxémiás és csak az utolsó 1 hétben lett fehérje a vizeletemben. Nekem a nőgyógyász amikor meglátott, hogy biztos nem vagyok toxémiás, mert nem úgy nézek ki. Nem híztam csak 13 kg és csak a lábam vizesedett, mégis toxémiás voltam.
Köszönöm a válaszokat. Akkor ezek szerint nagy az esély a toxémiára... :(
Megírom holnap, hogy mit mondott a doki.
De hogyha gyógyszerekkel 140 vagy alatta lenne,akkor az nem veszélyes már, ugye? Kihuzhatom a végéig és hüvelyi szüléssel?
21-es és a többször válaszoló vagyok :-)
Persze, hogy kihúzhatod. Én két hétig voltam kórházba (36-38. hétig), utána kétnaponta ctg és uh, szednem kellett a gyógyszereket,mérnem kellett folyamatosan a vérnyomásomat és 40+1 hetesen született meg teljesen egészségesen, hüvelyi úton a kislányom.
én is írtam már neked hogy gond volt a vérnyomásommal, szedtem is ezt a gyógyszert mint te.
40+6 naposan egészséges kislány szültem hüvelyi úton
Sziasztok!
Azt mondta a dokli, hogy amig 140-150 körül van a dopegyt meleltt,és ha nincs fehérje a vizeletben nincs baj, de 2hetente kell hozzá mennem,és vizeletvizsgálatra is.
Azt is mondta még, ha megint magasabb lesz a vérnyomás akkor kiegéziti másik féle vérnyomáscsökkentővel is.
A méhszájam c:3100. Azt mondta, hogy figyeljek arra,hogyha a látásommal gond lenne vagyha felöl fájna a pocim akkor azonnal kórház, de reméljük nincs baj. Nézett szivhangot is a babánál, 145.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, reméljük tényleg nem lesz semmi baj továbbra sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!