Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rózsaszínes folyás mit jelenth...

Rózsaszínes folyás mit jelenthet? Baj van?

Figyelt kérdés

Tegnap este, pisilés után vettem észre. Nem volt sok, sem pedig hűdepiros, inkább enyhén rózsaszín. Nem fáj semmim, leszámítva a jóslókat, de tegnap este óta nem tapasztaltam hasonlót. Hívtam az orvosom de ki van kapcsolva. Szerintetek? Lehet, hogy a méhszájam tágul és elpattant egy ér?

35 hkm

2012. okt. 20. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy a nyákdugó kezdett tágulni.Minden esetre,ha nem mozog a baba,vérzel,görcseid vannak akkor kórház.
2012. okt. 20. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Hú már írni se tudok,Szóval a nyákdugó távozni kezd,nem tágulni :D
2012. okt. 20. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
biztosan tágulásos vérzés lesz.
2012. okt. 20. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Mocorog és nincsenek görcseim. Ahamm, szóval akkor tágulás... Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 20. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű a nyákdugó mehet el. Azért mindenképp konzultálj a dokiddal, amint eléred. Nem rémísztgetni akarlak, de nekem is a 35. héten ment el a nyákdugó és 4 nap múlva szültem, pedig amellett sem jósló fájásaim sem semmi más nem volt. Jeleztem, hogy távozik a nyákdugó, de elhajtottak a kórházból mindenféle vizsgálat nélkül, hogy nincs ott semmi gond. Szóval ha van fogadottad, jelezd neki! Simán kihúzhatod a végéig is, de tudod, jobb félni, mint megijedni! ;)
2012. okt. 21. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!