Hüvelyvizsgálat után lehet enhye rozsaszines folyás?
Figyelt kérdés
A tegnak delutan voltam dokinal es megnezte ujjal a mehszajamat hogy zart- e! Lehet ettol a rozsaszines folyas? Amugy eleg gyakran van ilyen rozsaszin folyasom. A doki szerint minden rendben! Segitenetek nekem! Mitol lehet ez? 25 h km2012. febr. 8. 10:22
1/6 Harangozó Sára válasza:
A vizsgálattól akár 2-3 napig is lehet ilyen jellegű folyásod. Ha amúgy is gyakran van ilyen folyásod, akkor lehet,hogy a placenta a méhszájon vagy annak közelében helyezkedik el. Mit mondott a doki, a placentáról?
2/6 A kérdező kommentje:
Ott volt de a 21 heten mar feljebb ment most meg mar eleg fent van! Majdnem a koldokom korul!
2012. febr. 8. 10:29
3/6 Harangozó Sára válasza:
Akkor ne aggódj, nem lesz semmi baj. Nekem 3 gyerekem van. Tudom miről beszélek! :) Boldog babavárást!
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!!!
2012. febr. 8. 10:38
5/6 anonim válasza:
Szia! Első babámnál én is véreztem vizsgálat után, nagyon megijedtem, de szerencsére hamar elmúlt. Azért említsd meg a dokidnak ha legközelebb mész hozzá!
Boldog babavárást: 33 hetes kismama
6/6 anonim válasza:
érzékenyebb a hüvely hámja és vérbő is a terhesség miatt, teljesen normális . Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!