Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismama vagyok és...

18 hetes kismama vagyok és kb.1 hete, hogy nem dohányzom. Eddig sajnos elszívtam napi kb.4-max 5 szálat, sokszor csak néhány slukkot belőle, de múlt héten végleg letettem. Ugye még nem késő?

Figyelt kérdés
A vőlegényem, mikor rájött, hogy eddig cigiztem, annyira megharagudott rám, hogy azóta nem szól hozzám, de előtte még mindenféle rémtörténetekkel ijesztgetett és iszonyú lelkiismeret furdalást keltett bennem, hogy kockáztattam a kisbabánk életét. Teljesen igaza van és szörnyen szégyenlem magam és innentől nem szívok el több cigit, mindenképpen ki fogom bírni. De. Meg tudnátok nyugtatni, hogy nem lesz baj, mostantól tényleg egy szálat sem fogok szívni? Ugye mg nem késő? Nem rontottam el?

2012. okt. 20. 12:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ne idegesítsd már magadat !!!

nagyon jó, hogy letetted !

mostmár legyél erős, és ne szívd,

ha nehéz lenne, kérj a kispapától segítséget, hogy ne hagyja!

szép babát kívánok!

2012. okt. 21. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!