Lehet hízni egyetlen nap alatt 2 kilót? Vagy az inkább víz lenne?
Ez nagyon érdekes, ha kollektíven hízunk, akkor valami környezeti oka kell legyen, pl. a chemtrail....
Ma is, tegnap is karcoltak, és én is a napokban híztam hirtelen...
Persze, hogy lehet: eszel két vagy több kilót és nem mész vécére, vagy sokkal kevesebb jön ki. A két vagy több kilót valahol el kell raktározni. És igen, a víz is beletartozik.
Amúgy a terhesség alatt sokkal lassabb az anyagcsere, így előfordul, hogy akár 2-3 napnyi étkezés is Benned van, mire feldolgozódik. A folyadékigény (ami tényleges szükségleted) is megnő, ugyanakkor bár többször jársz pisilni, mégse adod ki Magadból az egészet.
Én pl. védőnő előtt 4-5 napig semmi megterhelőt nem fogyasztok. Máskor is csak elvétve, de akkor különösen figyelek rá. Egy alkalommal +5 kg-t hozott ki a mérleg az előző havi méréshez képest, ugyanakkor tudtam, hogy nem ettem annyit. Így kezdtem el figyelni. Azóta csak fél-egy kiló körüli pluszok jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!