Szerintetek nem baj hogy a Femibionban nincsenek ásványi anyagok?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan ajánlják ezt csak kicsit elbizonytalanodtam ez miatt. Akkor a többiben fölöslegesen van?2012. okt. 19. 15:58
1/6 anonim válasza:
Mivan?A femibion a legjobb jelenleg kapható terhesvitamin.tele ásványi anyagokkal.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha pl. ezt az oldalt nézem akkor az oldal alján van egy összehasonlító táblázat. A szerint a Femibion 800-ban nincs magnézium, foszfor, réz, mangán, króm, molibdén, szelén ami pl. a gravidában van.
2012. okt. 19. 16:24
3/6 anonim válasza:
én femibiont szedek és semmi baj nincsen a babóval, fejlődik szépen ahogy kell és a vérképemmel sincs semmi baj :)
4/6 Kissbe válasza:
Én is femibiont szedek,még terhesség előtt elkezdtem kb 2,5 hónappal.Nagyon jó,és ez az egy terhes vitamin,amibe biológiailag aktív folsav van.A magnéziumot mindig kell szedni mellé,mindegy milyen terhes vitamint szedsz!23hetes kismama.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2012. okt. 19. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!