Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek nem baj hogy a...

Szerintetek nem baj hogy a Femibionban nincsenek ásványi anyagok?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan ajánlják ezt csak kicsit elbizonytalanodtam ez miatt. Akkor a többiben fölöslegesen van?
2012. okt. 19. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivan?A femibion a legjobb jelenleg kapható terhesvitamin.tele ásványi anyagokkal.
2012. okt. 19. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ha pl. ezt az oldalt nézem akkor az oldal alján van egy összehasonlító táblázat. A szerint a Femibion 800-ban nincs magnézium, foszfor, réz, mangán, króm, molibdén, szelén ami pl. a gravidában van.

2012. okt. 19. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én femibiont szedek és semmi baj nincsen a babóval, fejlődik szépen ahogy kell és a vérképemmel sincs semmi baj :)
2012. okt. 19. 18:32
 4/6 Kissbe ***** válasza:
Én is femibiont szedek,még terhesség előtt elkezdtem kb 2,5 hónappal.Nagyon jó,és ez az egy terhes vitamin,amibe biológiailag aktív folsav van.A magnéziumot mindig kell szedni mellé,mindegy milyen terhes vitamint szedsz!23hetes kismama.
2012. okt. 19. 19:06
 5/6 Kissbe ***** válasza:
2012. okt. 19. 19:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2012. okt. 19. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!