Utrogestan hormonkúppal kapcsolatban egy fontos kérdés?
szia!
Nekem napi 3*2-t kellett szednem és 5 nap alatt problémamentesen leálltam róla a 14. héten.
Én 3x2 használtam az 5.héttől, és nagyon féltem az elhagyástól, hogy nehogy valami probléma legyen, és el is húztam kb a 15. héten hagytam el teljesen és nem volt semmi probléma.
Én azt tanácsolnám, hogy legalább a 14.hétig húzd el az elhagyását akkor biztosan nem lehet semmi gond.
Szia!
Úgy tudom, hogy a 14. héten veszi át a méhlepény a hormontermelést, de ne aggódj ha elöbb hagyod el az utrot.
Én is 6 hetesen kezdtem el szedni, problémám igaz nem volt, de elötte gond volt a hormonjaimmal így a biztonság kedvéért írta fel a doki. Napi 2*1et használtam én is és a 12. hét után pár nap alatt hagytam el. Semmi gond nem volt, utána lévő uh-on is egészséges volt a babám. Nyugi nem lesz baj!
16hkm
szia! én is szedtem a 8. héttől. a 12 héten voltunk újra dokinál,akkor azt mondta,hogy már egyáltalán nem kell szednem,mert a méhlepény átvette a saját szerepét. csökkentenem sem kellett vagy ilyesmi. csak simán elhagytam. problémamentes babavárást! :)
17hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!