Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol, milyet és mennyiért...

Hol, milyet és mennyiért vettetek eldobható bugyit, vastag betétet, papír wc ülőkét?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy gy.tárban, drogériában, stb...

Bimbóvédőt vittetek magatokkal a kórházba?

Nekem rettenetesen érzékenyek a melleim, félek a szoptatástól, ugyanakkor mindenképpen szoptatni akarok. A bimbóvédővel kisebb a fájdalom?

2012. okt. 18. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a mellbimboja mindenkinek érzékeny. :) Probáld ki elöbb anélkül, mert lehet felesleges. A betétet a helyedben a gyogyszertárban kérdezném meg, lehet van nekik ilyen kötszerböl bugyi is, ami eldobhato. arra a 3 napra megteszi. :)
2012. okt. 18. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
a rossmanba vettem ezeket meg! bugyi volt 3 db 600 ft, én sima éjszakai szárnyas betétet vettem, reménykedtem hogy elég lesz az, elég is volt, papír wc ülőke 10 db 200 ft, bimbóvédőt 2000 ft-ért vettem de 2-db-os volt nekem szükségem volt rá, nagyon fájt!
2012. okt. 18. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Én a brendonban vettem eldobható bugyit, de látom túl sok volt az az ezres, amit kiadtam 4 db-ért. :( Vettem éjszakai betétet, a legtöbb cseppel, és holnap veszek inkontinencia betétet. Bimbóvédőt szerintem nem veszek, inkább mellápolókrémet vettem. Szerencsére a mellbimbó "szerkezetem" olyan, hogy nem lesz szükség mellszívóra, valószínűleg, legalább is remélem, hogy a pöttömmel jól együtt tudunk majd működni. :) Ne félj a szoptatástól! Először mindenki bénázik, aztán pár alkalom után rájöttök a nyitjára és menni fog! Ne görcsölj rajta, különben se így, se úgy nem fog menni! Csak ügyesen! :D

35 hkm

2012. okt. 18. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
ui.: papír wc ülőkét is szeretnék venni, esetleg tipp, hogy hol lehet venni? :)
2012. okt. 18. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz: hol lehet papír wc ülőkét venni?
2012. okt. 19. 06:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a DM-ben vettem, a nedves wcpapíroknál, törlőkendőknél van. :)

(Én betétet Tena Lady-t viszek, nem baj, ha marad, nagymamám elhasználja...:D)

2012. okt. 19. 08:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, eldobható bugyit nem veszek, vannak ilyen "nagyibugyijaim", azokat beáldozom erre a célra. (Kínaiban 150-200 ft. darabja, az eldobhatóról azt hallottam, hogy baromi kényelmetlen :/)

37 hkm

2012. okt. 19. 08:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a dm-ben vettem jessa márkájú 2cs. eldobható bugyit (1cs. 5 db. 800.-)és jessa inkontinencia betétet. Nekem az előző 2 szülésemnél még a tena super is kevés volt, ez majdnem olyan (hosszabb), csak olcsóbb.

Vettem még tena fix rögzítőbugyit is, mert fő a biztonság számomra. :D Meglátjuk melyik válik be, az sem volt nagy összeg, azt gyógyszertárban vettem és 180.-/db.

2 kisfiú anyukája és 38 hkm

2012. okt. 19. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

A szoptatás az elején kellemetlen lesz, de próbáld meg bimbóvédő nélkül. Nálunk a kórházban is árulnak, én anno ott vettem meg, mert nagyon sebes lett. De ezt gyógyszertárban - ha nálatok a kórházban nincs - a férjed is meg tudja venni. Én jobban szerettem volna anélkül szoptatni, mert nagy macera. Remélem most nem lesz rá szükségem.

2012. okt. 19. 13:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. okt. 19. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!