Hol, milyet és mennyiért vettetek eldobható bugyit, vastag betétet, papír wc ülőkét?
Gondolok arra, hogy gy.tárban, drogériában, stb...
Bimbóvédőt vittetek magatokkal a kórházba?
Nekem rettenetesen érzékenyek a melleim, félek a szoptatástól, ugyanakkor mindenképpen szoptatni akarok. A bimbóvédővel kisebb a fájdalom?
Én a brendonban vettem eldobható bugyit, de látom túl sok volt az az ezres, amit kiadtam 4 db-ért. :( Vettem éjszakai betétet, a legtöbb cseppel, és holnap veszek inkontinencia betétet. Bimbóvédőt szerintem nem veszek, inkább mellápolókrémet vettem. Szerencsére a mellbimbó "szerkezetem" olyan, hogy nem lesz szükség mellszívóra, valószínűleg, legalább is remélem, hogy a pöttömmel jól együtt tudunk majd működni. :) Ne félj a szoptatástól! Először mindenki bénázik, aztán pár alkalom után rájöttök a nyitjára és menni fog! Ne görcsölj rajta, különben se így, se úgy nem fog menni! Csak ügyesen! :D
35 hkm
Én a DM-ben vettem, a nedves wcpapíroknál, törlőkendőknél van. :)
(Én betétet Tena Lady-t viszek, nem baj, ha marad, nagymamám elhasználja...:D)
Utolsó vagyok, eldobható bugyit nem veszek, vannak ilyen "nagyibugyijaim", azokat beáldozom erre a célra. (Kínaiban 150-200 ft. darabja, az eldobhatóról azt hallottam, hogy baromi kényelmetlen :/)
37 hkm
Én a dm-ben vettem jessa márkájú 2cs. eldobható bugyit (1cs. 5 db. 800.-)és jessa inkontinencia betétet. Nekem az előző 2 szülésemnél még a tena super is kevés volt, ez majdnem olyan (hosszabb), csak olcsóbb.
Vettem még tena fix rögzítőbugyit is, mert fő a biztonság számomra. :D Meglátjuk melyik válik be, az sem volt nagy összeg, azt gyógyszertárban vettem és 180.-/db.
2 kisfiú anyukája és 38 hkm
Előző vagyok!
A szoptatás az elején kellemetlen lesz, de próbáld meg bimbóvédő nélkül. Nálunk a kórházban is árulnak, én anno ott vettem meg, mert nagyon sebes lett. De ezt gyógyszertárban - ha nálatok a kórházban nincs - a férjed is meg tudja venni. Én jobban szerettem volna anélkül szoptatni, mert nagy macera. Remélem most nem lesz rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!