Hol lehet kapni eldobható papír pelenkabetétet textil pelushoz?
Figyelt kérdés
A babónkat textil pelusba pelenkázom, és eddig mosható pelenka betétet használtunk, de nem vált be (nagyon szöszöl és hamar tönkre megy). Hallottam, hogy régen létezett papír betét. Tud valaki erről valamit? Aki textil pelust használ, az minden esetben használ betétet is?2008. okt. 16. 19:49
1/1 anonim válasza:
Én monapelt használok, a papír betétet is ugyanitt veszem, a honlapjukon találsz címlistát a képviselőikről, címmel. Én csak akkor használom, amikor tudom, hogy ideje van a kakinak.A nagydolog így egyben megy a wc-be, de azért mindig megy mellé is, úgyhogy nem igaz, hogy teljesen tiszta marad a pelus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!