Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A már gyerekes nők miért...

A már gyerekes nők miért féltékenyek a várandós nőkre?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"irigy", bocsi
2012. okt. 18. 13:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát igen pl. a hányós időszak nem éppen irigylésre méltó. Meg majd a nemalvási időszak. Meg hogy lassan nem tudok zoknit húzni a hasamtól. De hát ezeket elfelejtik.

Munkatársaim körében volt, hogy tök flegmán beszélgettek velem, amikor panaszom volt valamire bezzeg jó lett a hangulat. Hát akkor kerülöm ezeket.

2012. okt. 18. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 8 hónapos kisfiam, és egyáltalán nem vagyok féltékeny a várandós nőkre, sőt :)

Én nem sírom vissza a terhességemet, nem volt éppen probléma mentes, alig vártam, hogy vége legyen. Szóval én nem irigykedek a terhesekre, egyáltalán, nem hiányzik az állandó pisilési inger, hányinger, teltségérzet, bálna-feeling stb :)

Egyébként terhesen sem tapasztaltam, hogy az anyukák irigykednének, inkább csak kedvesen érdeklődtek, megdicsérték a pocakomat stb

Nem lehet, hogy picit túlérzékeny vagy a hormonok miatt? :)

2012. okt. 19. 04:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem:) Nem mondtam egy szóval se hogy minden egyes nő irigykedik. Biztos van kivétel, vagy aki nemigazán szeretné újraélni valamiért. Nekem az is fura hogy egyáltalán egy gyerekes nő is így viselkedik, mert nem ezt várná az ember. De hát az is egy emberi tulajdonság.
2012. okt. 19. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!