A már gyerekes nők miért féltékenyek a várandós nőkre?
Hát igen pl. a hányós időszak nem éppen irigylésre méltó. Meg majd a nemalvási időszak. Meg hogy lassan nem tudok zoknit húzni a hasamtól. De hát ezeket elfelejtik.
Munkatársaim körében volt, hogy tök flegmán beszélgettek velem, amikor panaszom volt valamire bezzeg jó lett a hangulat. Hát akkor kerülöm ezeket.
Nekem van egy 8 hónapos kisfiam, és egyáltalán nem vagyok féltékeny a várandós nőkre, sőt :)
Én nem sírom vissza a terhességemet, nem volt éppen probléma mentes, alig vártam, hogy vége legyen. Szóval én nem irigykedek a terhesekre, egyáltalán, nem hiányzik az állandó pisilési inger, hányinger, teltségérzet, bálna-feeling stb :)
Egyébként terhesen sem tapasztaltam, hogy az anyukák irigykednének, inkább csak kedvesen érdeklődtek, megdicsérték a pocakomat stb
Nem lehet, hogy picit túlérzékeny vagy a hormonok miatt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!