Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha csak 31-31 hetes terhesen...

Ha csak 31-31 hetes terhesen megyek el a fogorvosomhoz, az nem túl késő? Ti mikor voltatok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok pl., hogy ekkor is ugyanúgy adhat még injekciót?
2009. aug. 7. 19:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szia! én rendszeresen megnézetem a fogaimat, kb. fél évente, de max. évente. akkor is ha nincs panaszom. így eddig elkerültem a komolyabb gondokat, csak néhány kisebb tömésem van.

így pont akkor voltam legutóbb, amikor terhes lettem (csak még nem tudtam), így ez kipipálva. de szülés után is megyek, amikor el tudok majd szakadni a kicsitől (ilyenkor is jól jön a fogorvos tanácsa, mert ínysorvadás, zománc felpuhulás szoptatás alatt előfordul - ezeket még az elején el kell kapni).

most ez a második terhességem.

mindenkinek azt tanácsolom, ne sajnálja az időt a fogorvossal való rendszeres találkozásra, mert megtérül.

én a gyerekeimet is erre igyekszem majd nevelni.

2009. aug. 8. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!