Akik nem tervezték (még) a kis testvért, hogyan és mikorra fogadtátok el hogy megint újból kezdhettek mindent?
Mi terveztük, mégis marha nehéz volt az elején elfogadni, hogy jaj, hogy lesz két kicsivel!!! (9 hós volt a "nagy", mikor összehoztuk a kicsit)
Aze gyik ismerősünk még azt is mesélte, hogy ő még napokig bőgött is. :) (Náluk is másfél év van az első két gyerkőc között)
Mi most a harmadikat várjuk. Most bő 2 év lesz a második és harmadik között-. De így is be vagyok frászolva, hogy hogyan lesz. Ugyanakkor örülök is. :)
Első vagyok.
Ne aggódj!
Hány hetes vagy most? Mikorra várod a kistesót? És merre laktok?
Sose szégyeld Magad ezért! Sokan vannak úgy,mint Te,sokan el sem tudják képzelni,milyenek lehetnek a mindennapok 2-3 kisgyerekkel :-) Sokan aggódnak,hogy egyáltalán bírni fogják e?
Természetes az ismeretlentől való félelem,ahogy a "Jaj,már megint beosztás szerint kell élni" és "Hogy jut majd idő mindenre?" érzés is :-)
Amikor majd megszületik a Kicsid,eszedbe nem fog jutni egyik dolog sem,éjszaka gond nélkül fel kelsz majd Hozzá,hiszen az Anyukája vagy /leszel, tudni fogod,hogy ez az élet rendje. Aztán egy reggel arra ébredsz,hogy átaludtátok az éjszakákat,majd azon kapod Magad,hogy máris eltelt 1-2 év,máris 3 éves,máris ovis az az egykor oly picike gyerkőc.... :-)
Boldog babavárást Neked, és egészséges kisbabát!! :-)
Ikreid vannak?? Na, azt én nem tudom elképzelni,milyen lehet két pici babával az első pár hónap! Gondolom nem egyszerű! Így még inkább természetes,ha már "túl lennél rajta" :-) De gondolj arra,hogy most 1 babát vártok,fele olyan nehéz lesz,mint először!:-)
Fennáll a koraszülés veszélye Nálatok?
Én azért mormolok imát minden este,hogy még legalább 6 hétig bent maradjon a Bambyna...
Üdv: 3 lányos,24hkm (eddig nem írtam,mert pár embernek nem tetszik,hogy így aláírok,de itt most csak 3-an vagyunk összesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!