Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nem tervezték (még) a...

Akik nem tervezték (még) a kis testvért, hogyan és mikorra fogadtátok el hogy megint újból kezdhettek mindent?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi terveztük, mégis marha nehéz volt az elején elfogadni, hogy jaj, hogy lesz két kicsivel!!! (9 hós volt a "nagy", mikor összehoztuk a kicsit)

Aze gyik ismerősünk még azt is mesélte, hogy ő még napokig bőgött is. :) (Náluk is másfél év van az első két gyerkőc között)

Mi most a harmadikat várjuk. Most bő 2 év lesz a második és harmadik között-. De így is be vagyok frászolva, hogy hogyan lesz. Ugyanakkor örülök is. :)

2012. okt. 18. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi már egyáltalán nem terveztük. Nagy levegőt vettem,mert ha időre születik,akkor 1,5 év sem lesz a két kicsi közt,így egy-két dolgot duplán kell még csinálni :-) Az éjszakai felkelésekkel nincs bajom. Így nem is "paráztam",hogy jaj,ugyan hogy lesz.
2012. okt. 18. 12:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok,az éjszakai kelésekkel nekem nagy a bajom;)nem tudom valahogy most annyira szeretnék már túl lenni a terhességen és átaludni 1 évet:)))olyan hullámzó a hangulatom hogy csak na és nem tudok ellene mit tenni,már-már szégyellem is magam a kicsi előtt hogy még meg sem született már a bajt látom előre:((
2012. okt. 18. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ne aggódj!

Hány hetes vagy most? Mikorra várod a kistesót? És merre laktok?

2012. okt. 18. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Sose szégyeld Magad ezért! Sokan vannak úgy,mint Te,sokan el sem tudják képzelni,milyenek lehetnek a mindennapok 2-3 kisgyerekkel :-) Sokan aggódnak,hogy egyáltalán bírni fogják e?

Természetes az ismeretlentől való félelem,ahogy a "Jaj,már megint beosztás szerint kell élni" és "Hogy jut majd idő mindenre?" érzés is :-)

Amikor majd megszületik a Kicsid,eszedbe nem fog jutni egyik dolog sem,éjszaka gond nélkül fel kelsz majd Hozzá,hiszen az Anyukája vagy /leszel, tudni fogod,hogy ez az élet rendje. Aztán egy reggel arra ébredsz,hogy átaludtátok az éjszakákat,majd azon kapod Magad,hogy máris eltelt 1-2 év,máris 3 éves,máris ovis az az egykor oly picike gyerkőc.... :-)

Boldog babavárást Neked, és egészséges kisbabát!! :-)

2012. okt. 18. 16:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó én is ebben bízom!!!:))tudod már van egy ikerpárom és még nincsennek 2 évesek,valahogy félek a kihordástól hogy zökkenőmentes legyen,meg hogy még olyan friss bennem minden,és ezt mind kezdhetem előröl,na de biztos oka van;)csak egyszerűen aggódom inkább lennék már túl rajta...ha kint lenne nem is az hogy könnyebb lesz de tudom hogy kint van és szépen fejlődik de bent meg minimum még 24 hetet jó lenne ha maradna...
2012. okt. 18. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Ikreid vannak?? Na, azt én nem tudom elképzelni,milyen lehet két pici babával az első pár hónap! Gondolom nem egyszerű! Így még inkább természetes,ha már "túl lennél rajta" :-) De gondolj arra,hogy most 1 babát vártok,fele olyan nehéz lesz,mint először!:-)

Fennáll a koraszülés veszélye Nálatok?

Én azért mormolok imát minden este,hogy még legalább 6 hétig bent maradjon a Bambyna...

Üdv: 3 lányos,24hkm (eddig nem írtam,mert pár embernek nem tetszik,hogy így aláírok,de itt most csak 3-an vagyunk összesen)

2012. okt. 19. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem áll fen a koraszülés esélye csak az én hülye agyamban:((mert két 15 kilós gyerekkel nem egyszerű egyik az utcára indul a másik a kutyához stb...szóval csak attól félek meg ne emeljem magam akaratomon kívül,mert ugye ha történik valami nem gondolkozok hanem odakapok vagy utánakapok és emiatt a félelmem,meg rájuk tudtam figyelni hisz feküdtem velük a 19.héttől a 37.-ig akkor születtek meg közel 3,5-3,5 kilóval és félek a mostanira majd nem tudok ennyire vigyázni:(pedig szeretnék!!!
2012. okt. 19. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!