Keményedés: mintha egy tégla lenne a hasamban. Alakra is pont olyan. Volt ilyen valakinek? Mi ez?
Figyelt kérdés
25 hetes km vagyok, második gyermekemet várom. Éjjel felébredtem és mintha egy tégla lenne a hasamban, olyan kemény volt és ahogy megfogtam, még alakra is! Volt vkinek ilyen tapasztalata? Mit jelent? Egyébként szokott keményedni a pocakom, de az egész, nem így.2012. okt. 18. 10:31
1/2 anonim válasza:
ez ilyen..
magnéziumot,magne b 6 ot érdemes szedni
de az is lehet hogy kinyomja magát
sokszor nem tudom megkülönböztetni hogy most keményedek vagy csak kinomyja magát
37 hetes kismama (második baba nekünk is)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Magne B6-ot szedek a keményedésekre, de ez valahogy másabb és ijesztőbb volt.:(
2012. okt. 18. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!